Top Gun: Ο «Μάβερικ» Τομ Κρουζ μας... «απογειώνει» σε αποκαλυπτικό κλιπ από τα γυρίσματα του σίκουελ!

Top Gun: Ο «Μάβερικ» Τομ Κρουζ μας... «απογειώνει» σε αποκαλυπτικό κλιπ από τα γυρίσματα του σίκουελ!

Τριάντα τέσσερα χρόνια μετά, ο γοητευτικός και παράτολμος πιλότος του «Top Gun» επιστρέφει δυναμικά - Οι θεατές θα αισθάνονται σαν να βρίσκονται μέσα στο μαχητικό αεροσκάφος, κάνοντας ελιγμούς, υπόσχονται οι συντελεστές του φιλμ

tom
Το original Top Gun, μετά την κυκλοφορία του το 1986, καθιέρωσε τον Τομ Κρουζ ως έναν από τους μεγαλύτερους και πιο περιζήτητους σταρ του Χόλιγουντ. Περισσότερο από τρεις δεκαετίες μετά, ο μικρόσωμος ηθοποιός με την έντονη προσωπικότητα όχι μόνο καταφέρνει να βρίσκεται ακόμα στα πράγματα, αλλά αποτελεί έναν από τους πιο καλοπληρωμένους σταρ του χώρου, αυξάνοντας κάθε χρόνο κατά δεκάδες εκατομμύρια τους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι είναι πλέον 57 ετών, το «φόρτε» του παραμένουν οι ταινίες δράσης. Γι' αυτό ίσως και πολλοί πιστεύουν ότι το πολυαναμενόμενο σίκουελ του Top Gun, που σηματοδοτεί την επιστροφή του «Μάβερικ» (του ατρόμητου πιλότου που υποδύθηκε ο Κρουζ στο φιλμ-σύμβολο της δεκαετίας του 80) πρόκειται να είναι απλά... επικό.

Τόσο το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες όσο και το αποκαλυπτικό κλιπ από τα γυρίσματα που δημοσίευσε πριν από μερικές ώρες η Paramount Pictures φαίνονται να επιβεβαιώνουν την παραπάνω πρόβλεψη. Στο ολιγόλεπτο featurette που περιλαμβάνει παρασκήνια από τα γυρίσματα, η φωνή ενός αφηγητή ακούγεται να λέει: «Μετά από 34 χρόνια ο Τομ Κρουζ επιστρέφει ως "Μάβερικ". Πρόκειται για ένα φιλμ για την οικογένεια, τη φιλία και την αυτοθυσία, μια "ερωτική επιστολή" στην αεροπορία. Θα σας δείξουμε πώς είναι πραγματικά να είσαι πιλότος του Top Gun».

Top Gun: Maverick (2020) – Real Flying. Real G-Forces. Pure Adrenaline.
Κλείσιμο


Η ταινία υπόσχεται να προσφέρει μια ολοζώντανη εμπειρία, κάνοντας τους θεατές να αισθάνονται σαν να βρίσκονται πραγματικά στα ουράνια, πετώντας μαζί με τους έμπειρους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών. Το team της παραγωγής εργάστηκε με κάμερες IMAX, τοποθετημένες μέσα στα πιλοτήρια των αεροσκαφών δίπλα στον Τομ Κρουζ και τους άλλους ηθοποιούς, για μια οπτική εμπειρία που φιλοδοξεί να κόψει την ανάσα του κοινού.

Στο κλιπ από τα γυρίσματα, ο πρωταγωνιστής του πολυαναμενόμενου σίκουελ, Τομ Κρουζ εξηγεί: «Δεν μπορείς να δημιουργήσεις αυτού του είδους την εμπειρία χωρίς ζωντανό γύρισμα. Για να πετύχουμε τον στόχο μας, επιστρατεύσαμε τους καλύτερους πιλότους μαχητικών αεροσκαφών στον κόσμο, προκειμένου να μας βοηθήσουν».

toma


Σύμφωνα με τον ηθοποιο Μάιλς Τίλερ, που κατέχει καίριο ρόλο στο φιλμ, ο Τομ Κρουζ έθεσε για μία ακόμη φορά πολύ ψηλά τον πήχυ για τα γυρίσματα. «Το να μπούμε σε αυτά τα μαχητικά αεροσκάφη για τα γυρίσματα είναι κάτι πολύ σοβαρό, και γι' αυτό όλοι πιστεύαμε ότι θα ήταν αδύνατο. Νομίζω ότι όταν ο Τομ ακούει ότι κάτι είναι αδύνατο ή ανέφικτο, τότε στρώνεται για τα καλά στη δουλειά».

Στο «Top Gun: Maverick» ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ δέχεται πρόσκληση για να επιστρέψει στη Σχολή Αεροπόρων του Πολεμικού Ναυτικού για να μοιραστεί τις εμπειρίες και τις γνώσεις του με τους εκπαιδευόμενους. Αν και παραμένει αδιαμφισβήτητα απρόβλεπτος, οι λαμπρές ικανότητες του εκπαιδευτή Μίτσελ στον αέρα αναγνωρίζονται στον εναρκτήριο μονόλογο του τρέιλερ της ταινίας, μπροστά σε ένα ακροατήριο νέων, φιλόδοξων υποψήφιων πιλότων.

«Ο εκπαιδευτής σας είναι ένας από τους καλύτερους πιλότους που έχει βγάλει ποτέ αυτό το πρόγραμμα. Τα κατορθώματά του είναι θρυλικά. Αυτά που έχει να σας διδάξει μπορεί να κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο», μαθαίνουν με δέος.

Top Gun: Maverick (2020) – New Trailer - Paramount Pictures


Παρά τον... εντυπωσιακό τρόπο παρουσίασης, ο «Μίτσελ» δεν μπορεί να κρύψει την έκπληξή του για την πρόσκληση να επιστρέψει, καθώς μιλά με τους ανώτερούς του, μεταξύ των οποίων και ο «Αντιναύαρχος» Τζον Χαμ. «Ομολογώ ότι δεν το περίμενα», λέει με ένα συγκρατημένο χαμόγελο, υποδηλώνοντας ότι έχει επέλθει κάποια «ρήξη» από τότε που τον είδαμε να... πετά στο ηλιοβασίλεμα συντροφιά με την Κέλι ΜακΓκίλις.

Όσον αφορά στον χαρακτήρα της ΜακΓκίλις, την «Τσάρλι Μπλάκγουντ», αυτός απουσιάζει πλήρως από το σίκουελ του 2019, παρά τις υποσχέσεις για... αιώνια αγαπη το 1986. Το νέο ερωτικό ενδιαφέρον του «Μάβερικ» είναι μια αρκετά νεότερη γυναίκα την οποία υποδύεται η Τζένιφερ Κόνελι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης