«Grease»... 41 χρόνια μετά: Όταν ο «Ντάνι Ζούκο» ξανασυνάντησε την «Σάντι Όλσον»!

«Grease»... 41 χρόνια μετά: Όταν ο «Ντάνι Ζούκο» ξανασυνάντησε την «Σάντι Όλσον»!

Συγκινητική «επανένωση» των πρωταγωνιστών του θρυλικού μιούζικαλ, Τζον Τραβόλτα και Ολίβια Νιούτον Τζον - Για τις ανάγκες φιλανθρωπικής εκδήλωσης, φόρεσαν ξανά τα κοστούμια του «Ντάνι» και της «Σάντι»... για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!

greese_main
Πέρασαν κιόλας 41 ολόκληρα χρόνια, από την ημέρα -ήταν Ιούνιος του 1978- που το μιούζικαλ «Grease» κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες, κάνοντας εκατομμύρια καρδιές σε όλο τον κόσμο να... λιώσουν με την ερωτική -μετά χορού και μουσικής- ιστορία του Ντάνι Ζούκο (κατά κόσμον, Τζον Τραβόλτα) και της Σάντι Όλσον (κατά κόσμον, Ολίβια Νιούτον Τζον).

Τέσσερις δεκαετίες μετά, ο «Ντάνι» και η «Σάντι» έσμιξαν ξανά. Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί φόρεσαν τα εμβληματικά κοστούμια τους και επανενώθηκαν για ένα υπέροχο event, με πολλή μουσική, χορό και... άρωμα 50's. Ο Τζον Τραβόλτα και η Ολίβια Νιούτον Τζον έκαναν ένα νοσταλγικό reunion για το «Meet n’ Grease movie sing-a-long» στη Φλόριντα.

Όπως και τότε, έτσι και τώρα, το ζευγάρι περπάτησε ξανά χέρι-χέρι και η «Σάντι» φορούσε την κίτρινη φούστα που «πέταξε» στο τέλος της ταινίας, για να φορέσει δερμάτινο τζάκετ και κολάν και να... κατακτήσει οριστικά τον ήρωα που υποδυόταν ο Τραβόλτα. Αυτή τη φορά, την «πέταξε» στο Αμφιθέατρο Coral Sky στο Palm Beach της Φλόριντα, εκεί όπου έλαβε χώρα το φιλανθρωπικό event.

grees


Και οι δύο ηθοποιοί ανέβασαν στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τη νοσταλγική εκδήλωση, που έγινε για την ενίσχυση του ιδρύματος ONJ Cancer Centre, το οποίο ίδρυσε η Ολίβια Νιούτον Τζον, έπειτα από τη μάχη της με τον καρκίνο.

Κλείσιμο
«Πρώτη φορά με τα κοστούμια από τότε που γυρίσαμε την ταινία! Είμαι ενθουσιασμένη» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram η γνωστή ηθοποιός.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης