Γελάστε υπεύθυνα: Τι θέλει ο άγριος Δούκας Σεβαστός και η εκρηκτική Κιμ Καρντάσιαν από τη ζωή του Τάκη Ζαχαράτου

Γελάστε υπεύθυνα: Τι θέλει ο άγριος Δούκας Σεβαστός και η εκρηκτική Κιμ Καρντάσιαν από τη ζωή του Τάκη Ζαχαράτου

Δείτε αποκλειστικά στο protothema.gr τoν ταλαντούχο performer σε δύο ακόμη μεταμορφώσεις από τη νέα του παράσταση «Ζω για σένα» που ανεβαίνει την Τρίτη στη σκηνή του «Παλλάς»

zaxaratos0
Ο «άνθρωπος με τα 1000 χίλια πρόσωπα», o χαρισματικός σόουμαν, ο ανεξάντλητος Τάκης Ζαχαράτος επιστρέφει στη σκηνή του «Παλλάς» για 8 μοναδικές εορταστικές παραστάσεις, με το πιο φαντασμαγορικό show της καριέρας του. Ο ίδιος γράφει τα κείμενα και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ζω για σένα», επιφυλάσσοντας ένα θέαμα με τις περισσότερες μεταμορφώσεις και μιμήσεις που έχει κάνει ποτέ. Στην επικείμενη υπερπαραγωγή γέλιου, ο Τάκης Ζαχαράτος ετοιμάζεται να σχολιάσει, να καυτηριάσει, να αποδομήσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο όλη την κοινωνικοπολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα.

ZO GIA SENA DOYKAS PROMO 2









KIM KARDASIAN PROMO NEW

Τον πλαισιώνει δεκαμελής ορχήστρα και εντυπωσιακό μπαλέτο 12 χορευτών. Τη σκηνοθεσία συνυπογράφουν ο ίδιος και η Σοφία Σπυράτου. Τα σκηνικά είναι του Γιάννη Μουρίκη, τα κοστούμια της Φιλίτσας Νικολαΐδη, τη διεύθυνση ορχήστρας έχει ο Γιάννης Κυφωνίδης και συμμετέχουν ακόμη ο Πάνος Ζώης στο τραγούδι και οι: Αλέξανδρος Κεϊβάναη, Έλενα Κέκκου, Γιούργκεν Κυριάκης, Μαργαρίτα Κώστογλου, Αλέξανδρος Λασκαράτος, Κοσμάς Μεταξόπουλος, Νατάσα Σαραντοπούλου, Στράτος Χατζηδάκης, Αλέξανδρος Ψυχράμης και άλλοι. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Θεατρικές Σκηνές.
Κλείσιμο
Προπώληση εισιτηρίων από τη www.viva.gr και τα ταμεία του θεάτρου «Παλλάς». Λόγω της μεγάλης προπώλησης, ενδέχεται να παραταθούν οι 8 παραστάσεις που είναι προγραμματισμένες στη διάρκεια των εορτών (από 17/12 μέχρι 14/1/2020, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 20.30).


ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ-ΖΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ - Trailer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης