Αλέκος Συσσοβίτης: Για κάποιο λόγο το σινεμά με σνομπάρει

Αλέκος Συσσοβίτης: Για κάποιο λόγο το σινεμά με σνομπάρει

«Μετά το "Είσαι το ταίρι μου" δεν ξαναχτύπησε το τηλέφωνό μου για να παίξω σε μια ταινία», είπε ο ηθοποιός

alekos_syssovitis
Ο Αλέκος Συσσοβίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων εξέφρασε το παράπονό του σε ό,τι έχει να κάνει με την αντιμετώπιση που έχει δεχθεί στους χώρους του ελληνικού κινηματογράφου.

«Μετά από το “Είσαι το ταίρι μου” τέλος… Δεν έχει ξαναχτυπήσει το τηλέφωνο να μου πουν, "έλα να παίξεις σε μια ταινία"», παραδέχθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1. «Καταλαβαίνω ότι είναι μια κάστα που δουλεύει με συγκεκριμένους ηθοποιούς και βλέπω ότι επαναλαμβάνουν τους ίδιους ηθοποιούς. Καλά κάνουν εάν αυτό γουστάρουν. Κανένα πρόβλημα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον θυμό που ο ίδιος νιώθει για αυτό, ο ηθοποιός σημείωσε: «Βεβαίως και με θύμωσε γιατί λατρεύω το σινεμά. Δεν κατάλαβα και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ένας άνθρωπος, επειδή έχει κάνει μια μεγάλη επιτυχία, να χαρακτηρίζεται ως τηλεοπτικός ηθοποιός και άρα να μην έχει θέση στον κινηματογράφο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω».

«Κάποια στιγμή αποδέχθηκα και εγώ αυτό το άγνωστο. Αποδέχομαι τα ερωτηματικά. Δεν χρειάζεται να έχω απαντήσεις σε όλα τα θέματα. Για κάποιο λόγο το σινεμά με σνομπάρει εφόσον έτσι είναι, ας είναι. Στο θέατρο δεν συμβαίνει γιατί δουλεύω συνέχεια, πυρετωδώς», ανέφερε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Επίσης, ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως θεωρεί λάθος την εξέλιξη που είχε ο ήρωας που ερμήνευε στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του Mega, «Είσαι το ταίρι μου».


Αλέκος Συσσοβίτης: "Εδώ και 20 χρόνια δεν έχω κάνει μια ταινία στον κινηματογράφο"


Αλέκος Συσσοβίτης: "Μετά το Είσαι Το Ταίρι Μου δεν έχει ξαναχτυπήσει το τηλέφωνο"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης