GNTM: Η Έλενα Χριστοπούλου τα πήρε με την Κέισι

GNTM: Η Έλενα Χριστοπούλου τα πήρε με την Κέισι

Το υποψήφιο Next Top Model ήθελε να τα παρατήσει στη μέση της φωτογράφισης

miziou-xristopoulou
Τα περιθώρια στο GNTM στενεύουν και οι δοκιμασίες για τα κορίτσια που έχουν απομείνει γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικές. Χθες βράδυ έπρεπε να ποζάρουν σαν κοκκινοσκουφίτσες πλάι στον «κακό λύκο». Ένα από τα κορίτσια που δυσκολεύτηκαν πολύ ήταν η Κέισι Μίζιου η οποία δεν μπρούσε να βρει να βρει τα πατήματά στη συγκεκριμένη φωτογράφιση και σε όσα της ζητούσε ο φωτογράφος.

Το υποψήφιο Next Top Model ανέφερε, μάλιστα, πως ήθελε να σταματήσει τη δοκιμασία και να τα παρατήσει, κάτι που έκανε έξαλλη την Έλενα Χριστοπούλου που έσπευσε να την συνεφέρει και να τονώσει την ψυχολογία της.

«Χρειαζόταν η χαρά αλλά εμένα εκείνη τη στιγμή με είχε κατακλήσει αγωνία, άγχος, στεναχώρια» ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα και συνέχισε: «Έπρεπε να βγάλω χαρά και ήταν πολύ δύσκολο για μένα εκείνη τη στιγμή. Ένιωθα λες και όλα στενεύουν πάρα πολύ γύρω μου και με πλακώνει ο χώρος! Δεν μπορώ να το περιγράψω! Ένιωθα ότι απλά θέλω να φύγω» είπε η Κέισι.
«Το παρατάω στη δική μου την ομάδα δεν υπάρχει. Πάμε εδώ να ζήσουμε χαρά μην τα πάρω στο κρανίο και δεις χαρά διπλή και τριπλή από εμένα» σημείωσε σε έντονο ύφος η Έλενα Χριστοπούλου προς τη φιναλίστ του GNTM.

Η Κέισι Μίζιου, ωστόσο, με την εμψύχωση και της Έλενας Χριστοπούλου κατόρθωσε να ολοκληρώσει τη δοκιμασία και να παραδώσει λήψεις στον φωτογραφικό φακό!

GNTM: Η Κέισι Μίζιου στη δοκιμασία με τον κακό λύκο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης