Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε το μήνα από το Survivor

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε το μήνα από το Survivor

«Μετά πήγα και στο Nomads, οπότε μακάρι να γίνει κι ένα Survivor All Star να πάρουμε κανένα μεροκαματάκι», είπε ο Μισθοφόρος

Kostas_Anagnostopoulos
Τον Κώστα Αναγνωστόπουλο τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor. O «Μισθοφόρος» μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και αποκάλυψε πόσα έπαιρνε το μήνα από το ριάλιτι επιβίωσης, αν μιλάει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και ποια είναι η σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Είμαι επιχειρηματίας, όπως ήμουν και πριν το Survivor. Μισθοφόρος ήμουν στο παρελθόν, αλλά τα παράτησα γιατί το μεροκάματο έπεσε, όπως και σε πολλές δουλειές. Δεν έκατσα, λοιπόν, σε αυτή τη δουλειά και να γκρινιάζω, σηκώθηκα κι έφυγα. Οπότε, έχει μπει στο βιογραφικό κι αυτό. Στο Survivor δεν παίρναμε πολλά λεφτά, 900 ευρώ το μήνα, άσε τι ακούγεται. Όταν δηλώνεις συμμετοχή σε ένα τηλεπαιχνίδι, δεν περιμένεις ότι θα σε πληρώνουν κιόλας.

Όταν δήλωσα συμμετοχή και μου είπαν ότι θα παίρνω 900 ευρώ το μήνα, είπα “καλά, αυτοί χαζοί είναι;”. Μετά πήγα και στο Nomads, οπότε μακάρι να γίνει κι ένα Survivor All Star να πάρουμε κανένα μεροκαματάκι. Αν μου γίνει πρόταση για το All Star, φυσικά και θα πάω. Αν μου έλεγαν να βάλω εγώ τους παίκτες, θα επέλεγα εμένα, τον Βασάλο, τον Ντάνο, την Ευρυδίκη, την Κολιδά και πακέτο τη Σόφη και τη Σάρα», είπε αρχικά ο Μισθοφόρος.

«Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έχουμε τυπική σχέση. Αν βρεθούμε, θα μιλήσουμε, αλλά δεν παίρνουμε ο ένας τον άλλον τηλέφωνο. Είμαστε και φίλοι στο Instagram, μέχρι στιγμής. Το λέω γιατί γίνονται διάφορα αυτόν τον καιρό. Δεν μιλάω με τον Σάκη Τανιμανίδη, δεν ξέρω γιατί, δεν με έκανε και ποτέ follow στο Instagram. Δεν έχω και χαρτομάντηλα να βάλω τα κλάματα… Κάποιοι από το Survivor καβάλησαν το καλάμι με τη δημοσιότητα», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Τα "άπλυτα" του Κώστα Αναγνωστόπουλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης