Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκαλύπτει στον Νίκο Κοκλώνη το μεγαλύτερο εθισμό του

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκαλύπτει στον Νίκο Κοκλώνη το μεγαλύτερο εθισμό του

Ο Mr Travel πηγαίνει τον «σφάχτη της καρύδας» στον εξωτικό παράδεισο που έκανε γυρίσματα το Casa de papel και μαθαίνει τα πάντα για τη ζωή του.

kok-spal
Στο νέο επεισόδιο του Celebrity Travel, το ταξίδι του Νίκου Κοκλώνη με τον Γιάννη Σπαλιάρα στον Παναμά συνεχίζεται: 3 ώρες χωρίζουν την πρωτεύουσα Πάναμα Σίτι από τον παράδεισο. Νίκος και Γιάννης περνάνε τα σύνορα και φτάνουν στην περιοχή Guna Yala, την ημιαυτόνομη περιοχή με τοπικό κυβερνήτη, που θεωρείται ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς του Παναμά. Γνωστή και ως San Blas είναι ένα παραδεισένιο αρχιπέλαγος έξω από την ανατολική ακτή του Παναμά που περιλαμβάνει περισσότερα από 300 νησιά, 49 από τα οποία κατοικούνται από τους γηγενείς πληθυσμούς Γκούνα. Οι Γκούνας, ζουν ακόμα όπως οι πρόγονοί τους. Κυρίαρχοι εκεί είναι τα διάφανα νερά, η λευκή άμμος, τα κοχύλια, οι αστερίες, οι καρύδες και οι μικρές ξύλινες καλύβες των ιθαγενών Γκούνα, καλυμμένες με φοινικόφυλλα. Το σκηνικό θυμίζει κάτι από… Survivor, την εκπομπή που εκτίναξε τη δημοτικότητα του Γιάννη και στάθηκε η αφορμή να δείξει μια άλλη πλευρά του εαυτό του.

Screenshot_7


Ο Γιάννης Σπαλιάρας, 3 χρόνια μετά το πρώτο Survivor μιλά για τους δύο συμπαίκτες του με τους οποίους εξακολουθεί να έχει επαφές, και μιλά για τις ευκαιρίες που χάρισε η συμμετοχή στο παιχνίδι σε πολλούς συμπαίκτες του, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον νικητή του Survivor 1, Γιώργο Αγγελόπουλο.

_DSC0035-after


Κλείσιμο
Μιλά για τη σειρά El Senor De los Cielos του Netflix στην οποία παίζει και ομολογεί πως στην αρχή που του έγινε η πρόταση νόμιζε πως του έκαναν κάποια φάρσα. Εξιστορεί τη ζωή του στο Μεξικό και όλα όσα του έχουν κάνει εντύπωση, ενώ διηγείται μια αστεία ιστορία για το πώς εμφανίστηκε στο πρώτο κάστινγκ και γιατί όλοι τον κοιτούσαν… περίεργα. Μιλά για την Ελληνίδα ηθοποιό, η οποία επίσης συμμετέχει στη σειρά -μάλιστα εκείνος υποδύεται τον πατέρα της!- και παραδέχεται πως στα 44 χρόνια του νιώθει πλέον έτοιμος να κάνει οικογένεια. Άλλωστε όπως λέει μέχρι σήμερα έχει ζήσει τα πάντα, δεν έχει απωθημένα και νιώθει γεμάτος. Μπορεί να μην έχει δοκιμάσει, όπως λέει, ποτέ ναρκωτικά, αλλά έχει έναν άλλο εθισμό, τον οποίο και αποκαλύπτει στον Νίκο. Αυτή την Κυριακή στις 20.00 στο OPEN.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης