Διδασκάλου – Τρίγγου: Πώς είναι η σχέση τους όταν δεν είναι «πεθερά και νύφη»

Triggou_Didaskalou

Οι δύο ηθοποιοί μιλούν για το πώς είναι η σχέση τους εκτός «Άγριων Μελισσών»

Η Κατερίνα Διδασκάλου και η Έλλη Τρίγγου είναι από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες πρωταγωνίστριες στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Η πρώτη σαν άλλη Τασσώ Καββαδία κάνει δύσκολη τη ζωή της νύφης της μέσα στο σπίτι των Σεβαστών. Ποια είναι η σχέση τους όμως έξω από το Διαφάνι;

Η Έλλη Τρίγγου που υποδύεται την Ασημίνα στη σειρά μίλησε για την Κατερίνα Διδασκάλου που υποδύεται τη Μυρσίνη στο περιοδικό Τηλέραμα. «Η Κατερίνα είναι τόσο συγκινητικό πλάσμα. Είναι μια γυναίκα χορτασμένη από τη ζωή και την τέχνη της. Φαίνεται πως οι άνθρωποι που ζουν χωρίς απωθημένα αποκτούν ξεχωριστές ιδιότητες. Εκείνη είναι σαν να αιωρείται πάντα μερικούς πόντους πάνω από το έδαφος. Πάντα με το χαμόγελο, με μάτια που λάμπουν και με τις πιο ωραίες ιστορίες, ένας βαθιά γενναιόδωρος συνεργάτης. Κατέχει τόσο μεγάλη εμπειρία και ταλέντο, κι όμως αντιμετωπίζει τον ρόλο της και τη διαδικασία του γυρίσματος σαν μικρό κοριτσάκι, γεμάτη αγωνία και λαχτάρα. Η Μυρσίνη Σεβαστού είναι πολύ τυχερή που συναντήθηκε με μια τόσο σπουδαία ερμηνεύτρια, που φωτίζει τόσο βιρτουόζικα τον ρόλο της. Και εγώ επίσης!»

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Διδασκάλου: «Έχουμε… λατρευτεί! Παρά τις σκληρές σκηνές που εσείς βλέπετε ανάμεσα στην Ασημίνα κι εμένα, εμείς στην πραγματικότητα, έπειτα από τους… δηλητηριώδεις διαλόγους μπροστά στην κάμερα, όταν μετά σβήνουν τα φώτα, πολλές φορές σκάμε στα γέλια με την Έλλη».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Petros

Κυρία Διδασκάλου, παράκληση, μην σηκώνετε το κεφάλι σας όλη την ώρα τόσο ψηλά, σαν να κοιτάτε μονίμως το ταβάνι ενώ οι άλλοι σας κοιτάνε στα μάτια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης