X-Factor: Το τεχνικό λάθος στην έκπληξη της Βανδή

X-Factor: Το τεχνικό λάθος στην έκπληξη της Βανδή

«Είπα και εγώ να σας ετοιμάσω μια έκπληξη και τσακ στο παρά ένα μας χάλασε. Τι να γίνει, μας ματιάσανε, δεν πειράζει», είπε η τραγουδίστρια

Despoina_Vandi
Την πιο εντυπωσιακή έναρξη είχε ετοιμάσει η Δέσποινα Βανδή για τους τηλεθεατές του X-Factor. H τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του σόου έχοντας σύμμαχό της ένα φαντασμαγορικό σκηνικό παρουσίασε το νέο της τραγούδι «Έστω λίγο ακόμα».

Μια ερωτική μπαλάντα με pop στοιχεία και ιδιαίτερους στίχους που υπογράφει η Ρεβέκκα Ρούσση, ενώ τη μουσική του ο Στέφανος Κορκολής.

Η έναρξη ωστόσο ήταν γυρισμένη σε βίντεο το οποίο κόλλησε ξαφνικά, ταράζοντας τους πάντες.

«Είπα και εγώ να σας ετοιμάσω μια έκπληξη και τσακ στο παρά ένα μας χάλασε. Τι να γίνει, μας ματιάσανε, δεν πειράζει. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Στέφανο Κορκολή και την Ρεβέκα Ρούσση για το τραγούδι που μου έγραψαν. Ευχαριστώ πάρα πολύ την παραγωγή για αυτή την προσπάθεια που κάναμε, ήταν λίγο δύσκολο να στηθεί αλλά σας ευχαριστώ πολύ», ανέφερε βγαίνοντας στη σκηνή η Δέσποινα Βανδή ξαφνιασμένη από το συμβάν.

Κατά τη διάρκεια του live το βίντεο προβλήθηκε ξανά αυτή τη φορά με επιτυχία και η Δέσποινα Βανδή δεν έχασε ευκαιρία να αστειευτεί με αυτό.

Το σκηνικό υπερπαραγωγή για τη Δέσποινα Βανδή και το τεχνικό λάθος στο X Factor
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης