«Άγριες Μέλισσες»: Η Κατερίνα Διδασκάλου συμβουλεύτηκε μέχρι και αριθμολόγο για τον ρόλο της Μυρσίνης

katerina_didaskalou

«Η Μυρσίνη είναι Ταύρος γεννημένη 5 Μαΐου. Ένας αριθμολόγος μου είπε ότι αυτή η γυναίκα έχει αριθμό ζωής 1, που σημαίνει ότι είναι ηγετική» δήλωσε η ηθοποιός

«Ο κόσμος έχει ένα πολύ καλό κριτήριο να καταλαβαίνει πώς δίνεσαι στην ερμηνεία ενός ρόλου. Πάντα γράφω βιογραφία για τους ρόλους που ερμηνεύω, τι ζώδιο είναι και τέτοια… Η Μυρσίνη είναι Ταύρος γεννημένη 5 Μαΐου. Ένας αριθμολόγος μου είπε ότι αυτή η γυναίκα έχει αριθμό ζωής 1, που σημαίνει ότι είναι ηγετική, είναι μπροστά από την εποχή της, αλλά έχει μια τραγωδία στη ζωή της και πολλές φορές εμπιστεύεται λάθος ανθρώπους» δήλωσε η Κατερίνα Διδασκάλου, για τον ρόλο της Μυρσίνης που ερμηνεύει στις «Άγριες Μέλισσες», σε συνέντευξή της στο «Πρωινό» και τη Μαίρη Αρώνη.

«Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί η σχέση με τον Κυπραίο, γιατί δεν πρέπει να το ξέρω, δεν είναι χρήσιμο να το ξέρω. Η ζωή μάς επιφυλάσσει εκπλήξεις. Αλίμονό μας ως ήρωες να ξέρουμε τι θα συμβεί παρακάτω. Τότε δεν μπορούμε να εκπλαγούμε εμείς για να εκπλήξουμε το κοινό. Το ξέρετε ότι υπάρχουν σκηνοθέτες που δεν σου δίνουν όλο το σενάριο γιατί δεν πρέπει να το ξέρεις;» εξήγησε η ηθοποιός.

video placeholder

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Ολόκληρη επιστήμη

Τη θεωρούσα σοβαρό άνθρωπο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πού έχει την πετριά του ο καθένας

πολλά τα θύματα ανάμεσά μας

Γιατί όχι και μια τσιγγάνα; Απ΄το ίδιο πανεπιστήμιο έχουν αποφοιτήσει

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης