«Άγριες Μέλισσες»: Η Κατερίνα Διδασκάλου συμβουλεύτηκε μέχρι και αριθμολόγο για τον ρόλο της Μυρσίνης

«Άγριες Μέλισσες»: Η Κατερίνα Διδασκάλου συμβουλεύτηκε μέχρι και αριθμολόγο για τον ρόλο της Μυρσίνης

«Η Μυρσίνη είναι Ταύρος γεννημένη 5 Μαΐου. Ένας αριθμολόγος μου είπε ότι αυτή η γυναίκα έχει αριθμό ζωής 1, που σημαίνει ότι είναι ηγετική» δήλωσε η ηθοποιός

katerina_didaskalou
«Ο κόσμος έχει ένα πολύ καλό κριτήριο να καταλαβαίνει πώς δίνεσαι στην ερμηνεία ενός ρόλου. Πάντα γράφω βιογραφία για τους ρόλους που ερμηνεύω, τι ζώδιο είναι και τέτοια… Η Μυρσίνη είναι Ταύρος γεννημένη 5 Μαΐου. Ένας αριθμολόγος μου είπε ότι αυτή η γυναίκα έχει αριθμό ζωής 1, που σημαίνει ότι είναι ηγετική, είναι μπροστά από την εποχή της, αλλά έχει μια τραγωδία στη ζωή της και πολλές φορές εμπιστεύεται λάθος ανθρώπους» δήλωσε η Κατερίνα Διδασκάλου, για τον ρόλο της Μυρσίνης που ερμηνεύει στις «Άγριες Μέλισσες», σε συνέντευξή της στο «Πρωινό» και τη Μαίρη Αρώνη.

«Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί η σχέση με τον Κυπραίο, γιατί δεν πρέπει να το ξέρω, δεν είναι χρήσιμο να το ξέρω. Η ζωή μάς επιφυλάσσει εκπλήξεις. Αλίμονό μας ως ήρωες να ξέρουμε τι θα συμβεί παρακάτω. Τότε δεν μπορούμε να εκπλαγούμε εμείς για να εκπλήξουμε το κοινό. Το ξέρετε ότι υπάρχουν σκηνοθέτες που δεν σου δίνουν όλο το σενάριο γιατί δεν πρέπει να το ξέρεις;» εξήγησε η ηθοποιός.

Η ζωή επιφυλάσσει εκπλήξεις για τη Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης