Λεωνίδας Κακούρης: Τα παιδιά μου δεν βλέπουν «Άγριες Μέλισσες»

Λεωνίδας Κακούρης: Τα παιδιά μου δεν βλέπουν «Άγριες Μέλισσες»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως στην αρχή δεν ήθελε να παίξει το ρόλο του κακού Δούκα στη δημοφιλή σειρά

Leonidas_Kakouris
Ο Λεωνίδας Κακούρης τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό απολαμβάνει μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για το ρόλο του στη σειρά και αποκάλυψε πως στην αρχή δεν ήθελε να υποδυθεί τον ρόλο του Δούκα.

«Χαιρόμαστε πάρα πολύ με την αποδοχή που έχει η σειρά και την αγαπάει ο κόσμος. Στην αρχή θα ήθελα έναν ίσως λίγο καλύτερο χαρακτήρα αλλά έτσι είναι τα πράγματα γιατί οι ρόλοι είναι καλοί ή κακοί. Αν είχα τη δυνατότητα να επιλέξω, θα προτιμούσα κάποιον άλλο χαρακτήρα. Φυσικά, όμως, διαβάζοντας τον ρόλο κατάλαβα πως πρόκειται για έναν πολύ σπουδαίο και εξαιρετικό ρόλο. Δεν ξέρω τι παραπάνω μπορείς να παίξεις στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή αν αρνηθείς τον Δούκα. Η προσδοκία για την επιτυχία υπήρχε. Ένα ένα τα στοιχεία που έμπαιναν, τα ονόματα των συνεργατών, το σενάριο και οι σκηνοθέτες έδειχναν ότι θα γίνει κάτι πολύ ξεχωριστό».

Όσον αφορά στη συνέχεια και τα επόμενα επεισόδια για τις Άγριες Μέλισσες, ο Λεωνίδας Κακούρης σημείωσε: «Οι ανατροπές είναι πολλές, τα επεισόδια πολλά, οι ιστορίες τρέχουν και όλα είναι σε εξέλιξη. Τίποτα δεν μένει σταθερό».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πως τα παιδιά του δεν παρακολουθούν το επιτυχημένο σίριαλ. «Είναι αργά η σειρά για τα παιδιά μου, την επομένη έχουν σχολείο και πρέπει να κοιμούνται».

Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει πως δεν ήθελε τον ρόλο του Δούκα στις Άγριες Μέλισσες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης