GNTM 2: «Παράδεισος» και «κόλαση» για τις FF - Εύα... η Άννα, «εξορία» για την Ασημίνα

GNTM 2: «Παράδεισος» και «κόλαση» για τις FF - Εύα... η Άννα, «εξορία» για την Ασημίνα

Δύο νίκες και ένα βαρύ τίμημα για την τετράδα των κοριτσιών - Στις λεπτομέρειες γλίτωσαν Μαρία και Χαρά

gntm_anna
Κόλαση και παράδεισος μαζί... Περίεργα παιχνίδια έπαιξαν οι... Μοίρες κατά τη χθεσινή μέρα για τις κοπέλες του GNTM 2 και ιδιαίτερα για τη λεγόμενη ομάδα των FF, η οποία πήγε από τον Παράδεισο στην Κόλαση, μέσα σε λίγα λεπτά. Οι δύο νίκες που πέτυχαν οι FF, τόσο στη δοκιμασία με τα μήλα όσο και στη φωτογράφιση ως Εύα του Παραδείσου, δεν ήταν αρκετές για να καλύψουν την... κόλαση που θα ακολουθούσε.

Ενώ η Κάτια και η Κέισι κέρδισαν το έπαθλο του κοκτέιλ για τις καλύτερες παρουσίες στη δοκιμασία με τα μήλα, η Κάτια πήρε μία γεύση από την εναλλαγή συναισθημάτων που χαρακτηρίζει τη δουλειά που ευελπιστεί να κάνει ως μοντέλο. Από το απόλυτο χαμόγελο, η Κάτια βίωσε την απόλυτη απογοήτευση, καθώς η αποχώρηση της κολλητής της ήταν ένα κτύπημα που σίγουρα θα διαμορφώσει τις ισορροπίες στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ωστόσο, η μεγάλη νικήτρια της χθεσινής φωτογράφισης ήταν η Άννα. Η κοπέλα που τα... άκουσε για τα κόμπλεξ της στη δοκιμασία με τα μήλα έβγαλε όλη την αθωότητα που θα μπορούσε ως σύγχρονη Εύα και με ένα καταπληκτικό βλέμμα δίπλα στον Αδάμ κέρδισε την κριτική επιτροπή και δικαίως.



Όμως η ζωή δεν είναι μόνο χαρές. Τρεις κοπέλες βρέθηκαν μία ανάσα από την αποχώρηση, καθώς δεν τα κατάφεραν και τόσο καλά. Μαρία, Χαρά και Ασημίνα δεν μπήκαν στον ρόλο της Εύας, με την Ασημίνα να είναι εκείνη, τελικά, που «εξορίζεται» από το παιχνίδι. Ως εκ τούτου, στον εσωτερικό ανταγωνισμό που έχει δημιουργηθεί στο παιχνίδι και στην ίντριγκα, οι νίκες της Κάτιας και της Άννας αποδείχθηκε ότι είχαν βαρύ τίμημα, καθώς οι FF έχασαν το υπ' αριθμόν 2 μέλος τους και κολλητή της... επικεφαλής Κάτιας.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης