Δέσποινα Βανδή: Θυμήθηκε στον αέρα του X-Factor την πρώτη της οντισιόν

Δέσποινα Βανδή: Θυμήθηκε στον αέρα του X-Factor την πρώτη της οντισιόν

Η πρώτη οντισιόν της τραγουδίστριας στη Θεσσαλονίκη και η... λάθος επιλογή τραγουδιού

vandi
Η 19χρονη Ζωή - Μισέλ Μπακίρη αποχώρησε από το X-Factor στο χθεσινό live και η Δέσποινα Βανδή, θέλοντας να της δώσει κουράγιο να συνεχίσει, μοιράστηκε από τη σκηνή του σόου μια ξεχωριστή προσωπική της εμπειρία. 

Έτσι η τραγουδίστρια μίλησε για την πρώτη της οντισιόν στη Θεσσαλονίκη και για την... επιπόλαιη επιλογή του τραγουδιού που έκανε. 

«Δεν θέλω να ξεχνάμε ποτέ ότι η Ζωή είναι 19 ετών και ακόμη έχει δρόμο μπροστά της. Το πρωτογενές υλικό είναι πολύ καλό αλλά χρειάζεται δουλειά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή, προσθέτοντας: «Κάποιοι άνθρωποι πραγματικά γεννιούνται με μια τεράστια φωνή. Κάποιοι άλλοι άνθρωποι, ωστόσο, έχουν ένα καλό πρωτογενές υλικό πάνω στο οποίο καλούνται, εάν και εφόσον το επιθυμούν, να το δουλέψουν και να εξελιχθούν πάνω σε αυτό. Σε αυτή την κατηγορία της Ζωής ανήκω και εγώ».

«Όταν ξεκίνησα στη Θεσσαλονίκη, πήγα να τραγουδήσω στο Αβαντάζ και με ρωτάνε τι θέλω να πω. Το “Woman in love” της Barbra Streisand. Με κοιτάζει ο μαέστρος και με ρωτάει αν είμαι σίγουρη. Λέω, “ναι βέβαια, γιατί όχι, φυσικά”. Το φυσικά μέσα σε τρία λεπτά είχε αλλάξει όλο. Όπως βλέπετε, αυτό δεν με σταμάτησε και δεν θα σε σταματήσει τίποτα Ζωή μου» συμπλήρωσε η Δέσποινα Βανδή.

«Τι θυμήθηκα… Έτσι είναι άμα έχεις να κάνεις με μεγάλους ανθρώπους που έχουν πολλές αναμνήσεις…» κατέληξε. 

Η Δέσποινα Βανδή αναπόλησε στο X Factor την πρώτη της audition
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης