Sin Boy: Ο ράπερ κάνει έκκληση για όσους επλήγησαν από τον σεισμό στην Αλβανία

Sin Boy: Ο ράπερ κάνει έκκληση για όσους επλήγησαν από τον σεισμό στην Αλβανία

«Αν κάτι μου έμαθε η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια που ζω εδώ, είναι ότι στα δύσκολα πρέπει να είμαστε εκεί», γράφει ο ράπερ

Sin_Boy
Ο Sin Boy, έπειτα από αρκετό καιρό... σιωπής στα κοινωνικά δίκτυα, ανάρτησε πριν δύο ημέρες μια φωτογραφία στο Instagram του, κάνοντας έκκληση για όσους επλήγησαν από τον φονικό σεισμό που «χτύπησε» την Αλβανία.

Μετά τις αναρτήσεις που είχε κάνει, μεταξύ αυτών και για τον Παντελή Παντελίδη, οι οποίες είχαν προκαλέσει σάλο και αντιδράσεις, ο ράπερ είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, μην έχοντας ούτε καν διαδικτυακή παρουσία. Μάλιστα, είχε κατεβάσει από το κανάλι του στο YouTube και όλα του τα τραγούδια. 

Ωστόσο, την Τρίτη, ανέβασε στο Instagram του ένα σκίτσο για τον σεισμό που έπληξε τη χώρα από την οποία κατάγεται, μαζί με ακόμα δύο φωτογραφίες από την καταστροφή. 

«Η Αλβανία περνά δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Και αν κάτι μου έμαθε η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια που ζω εδώ είναι ότι στα δύσκολα πρέπει να είμαστε εκεί. Στο bio μου θα βρείτε λινκ, να κάνετε donate και να βοηθήσετε όσους το έχουν ανάγκη. Πάμε να δείξουμε όλοι μαζί τον πραγματικό μας εαυτό #Greececaresforalbania», έγραψε χαρακτηριστικά ο ράπερ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης