Τηλεοπτικά παρασκήνια: Η ώρα του Λιάγκα στο ΕΣΡ και οι άντρες θέλουν «Μέλισσες»

Τηλεοπτικά παρασκήνια: Η ώρα του Λιάγκα στο ΕΣΡ και οι άντρες θέλουν «Μέλισσες»

Τηλεοπτικά παρασκήνια, ειδήσεις, αποκαλύψεις και απρόοπτα

liagkas-1
****Το κατηγορητήριο είναι έτοιμο και πολύ μα πολύ βαρύ για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα "Μεσημέρι" καθώς καταγράφει ούτε λίγο ούτε πολύ παραβιάσεις 16 άρθρων, γεγονός που συνιστά ρεκόρ στην τηλεοπτική ιστορία. Οι υπεύθυνοι του καναλιού θα βρεθούν στα γραφεία του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης προκειμένου να απολογηθούν. Στη συνέχεια η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της και πριν τις γιορτές μάλλον θα υπάρξει απόφαση από την Ανεξάρτητη Αρχή.

****Στις 19 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του "Greece's Next top Model” στο Star, στις 22 του ίδιου μήνα ο τελικός του “Voice” στον ΣΚΑΪ. Να τελειώνουν σιγά σιγά οι παλιοί, για να παίρνουν σειρά οι επόμενοι. Οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα είναι και πολλοί.

****Και “My style rocks” και “Big Brother” και “Just the two of us”, και “Παιχνίδια δίχως σύνορα» και «Your face sounds familiar» και «Masked Singer». Τελικά λεφτά υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση.

****Πυρετώδεις προετοιμασίες και στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” του ΣΚΑΪ το οποίο θέλει δύο δημοφιλείς ηθοποιούς στην κριτική επιτροπή να διαδεχτούν την Μαρία Μπακοδήμου και τον Γιώργο Καπουτζίδη. Για να δούμε, θα το πουν το “ναι”;

****Με ένα μεγαλοπρεπές 71,3% τίμησαν οι άνδρες τηλεθεατές, ηλικιών 18 – 24, το επεισόδιο της Τετάρτης των “Αγριων Μελισσών”. Κοινώς οι πιτσιρικάδες θέλουν “Μέλισσες”.

Κλείσιμο
****Οπου βρεθεί κι όπου σταθεί ο τούρκος ζεν πρεμιέ Τζάν Γιαμάν γίνεται ο κακός χαμός από θαυμάστριες οι οποίες σπεύδουν για να τον συναντήσουν προκειμένου να φωτογραφηθούν μαζί του. Οι εικόνες από Ιταλία και Ισπανία όπου βρέθηκε τις τελευταίες εβδομάδες ήταν εντυπωσιακές. Ωστόσο η τηλεθέαση της σειράς “Φτερωτός θεός” είναι παραδόξως -για τη φήμη του και όχι για το περιεχόμενο- πολύ χαμηλή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης