Ο Χαράλαμπος από το MasterChef μιλάει για το bullying που τον έστειλε στο νοσοκομείο

Ο Χαράλαμπος από το MasterChef μιλάει για το bullying που τον έστειλε στο νοσοκομείο

«Εξαιτίας της βίας και του εκφοβισμού νοσηλεύτηκα δύο φορές και έκανα ένα σοβαρό χειρουργείο», λέει ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής 

maxresdefault
Απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη κάθισε το βράδυ της Τετάρτης ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, κάνοντας μία εξομολόγηση εκ βαθέων. Ο πρώην παίκτης του MasterChef, που έγινε γνωστός και ως ο... «εν κουλί», μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που σπούδαζε μαγειρική και δεχόταν bullying, ενώ λόγω της βίας χρειάστηκε να νοσηλευτεί δύο φορές και να κάνει και ένα χειρουγείο.

«Ήμουν αρκετά πιο μικροκαμωμένος από τώρα. Και σε ύψος και σε κιλά και το χωριό που σπούδαζα είναι πολύ κλειστή κοινωνία και δύσκολα δέχονται κάποιον διαφορετικό. Νόμιζαν ότι είμαι άχρηστος και ότι η μαγειρική ήταν η τελευταία λύση», αναφέρει ο Χαράλαμπος για το πώς ξεκίνησε ο εκφοβισμός του. 

Και πρόσθεσε ότι «σαν άνθρωπος έχω τεράστιο πείσμα και τεράστια υπομονή. Την περίοδο του bullying σκεφτόμουν ότι επειδή είχα θυσιάσει δύο χρόνια για τη μαγειρική, δεν θα έφτανα στο σημείο να τα παρατήσω για τον οποιονδήποτε λόγο. Τον εκφοβισμό τον δεχόμουν από συμφοιτητές μου και μεγαλύτερους από εμένα. Με έβριζαν και θεωρούσαν ότι επειδή ήμουν μικροκαμωμένος είχαν κάποια επιρροή πάνω μου, είτε σωματική, είτε ψυχολογική». 

Δίπλα του, όπως είπε, είχε από την αρχή έναν από τους καθηγητές του που ήταν και μέντοράς του, ο οποίος πίστεψε σε εκείνον και στις δυνατότητές του.

Όταν ο Χαράλαμπος φοιτούσε στο δεύτερο έτος, δύο παιδιά του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν στην πλάτη, με αποτέλεσμα αυτό να του δημιουργήσει άγχος και συμπτώματα αγχώδων διαταραχών και έπειτα από τέσσερις μήνες χρειάστηκε να νοσηλευτεί, με συμπτώματα πνευμοθώρακα. 

Στην πρώτη αυτή νοσηλεία, υπεβλήθη μάλιστα και σε χειρουργική επέμβαση, λίγο καιρό μετά όμως υποτροπίασε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί ξανά. 

Κλείσιμο
Από εκείνα τα δύο περιστατικά, μίλησε ανοιχτά για τον εκφοβισμό που δεχόταν και οι γονείς του, αλλά και ο μέντοράς του ήταν δίπλα του. Ο ίδιος αναφέρει ότι δεν ξαναείχε νέα τους μέχρι που τελείωσε τη σχολή, ωστόσο πριν από δύο χρόνια έμαθε ότι ένας από τα παιδιά που συμμετείχε στον εκφοβισμό του αυτοκτόνησε. 

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης στα "Μεσάνυχτα" (Μέρος Α)

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης στα "Μεσάνυχτα" (Μέρος Β)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης