Τηλεοπτικά παρασκήνια: Χάος στην αρένα της τηλεόρασης με κοψίματα, ρεκόρ και αποχωρήσεις

Τηλεοπτικά παρασκήνια: Χάος στην αρένα της τηλεόρασης με κοψίματα, ρεκόρ και αποχωρήσεις

Τηλεοπτικά παρασκήνια, ειδήσεις, αποκαλύψεις και απρόοπτα

astier-amoas
**** Πρώτο θύμα του κύματος αλλαγών στον Alpha η σειρά «Αστέρια στην άμμο». Ακολουθεί η σειρά «Κρατάς μυστικό», της οποίας οι συντελεστές ενημερώθηκαν από τον επικεφαλής της παραγωγής μόλις το βράδυ της Τρίτης. Δυσαρέσκεια εκφράζει η διοίκηση του σταθμού προς την διεύθυνση προγράμματος εξ ου και έχουν γίνει ραντεβού με υποψήφιους - ες διαδόχους για τις νευραλγικές ετούτες θέσεις...

****Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τον τομέα Επικοινωνίας του ΣΚΑΪ. Η Αμαλία Κυπαρίσση σίγουρα θα λείψει στους δημοσιογράφους των media, όμως άνοιξε τα πανιά της γι άλλες θάλασσες. Σε φιλικό κλίμα το “διαζύγιο” μεταξύ των δύο πλευρών και ξεκίνησαν τα ραντεβού προκειμένου να βρεθεί ο αντικαταστάτης της. Δύο πρόσωπα ακούγονται στους διαδρόμους του Φαλήρου: το ένα έχει παρελθόν στο Mega και το άλλο στον ΑΝΤ1.

****Εντωμεταξύ στη Συγγρού και συγκεκριμένα στα γραφεία του Mega βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες ο Χάρης Γούλιος ο οποίος υπήρξε ο μακροβιότερος Διευθυντής Επικοινωνίας και Γραφείου Τύπου του καναλιού πριν αυτό αναστείλει τη λειτουργία του. Η επιστροφή του έχει άμεση σχέση με το επαναλανσάρισμα του καναλιού και όχι μόνο.

****Πρόσωπο έκπληξη επιθυμούν τα στελέχη του ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του “My style rocks”. Αραβανή και Σπυροπούλου παραμένουν υποψήφιες για τη θέση αλλά το τελικό ok θα δοθεί σε περίπου δέκα ημέρες.

ΚΟΥΙΖ: Σκάει βόμβα στον ΣΚΑΪ;

**** Ξέφρενη η πορεία του Νίκου Μουτσινά στον πίνακα τηλεθέασης με το «Καλό μεσημεράκι». Απόλυτα δικαιολογημένη. Εξίσου καλές οι επιδόσεις της Μαρίας Μπεκατώρου με το “Still Standing” αλλά και σταθερά των “Αγριων Μελισσών” οι οποίες πέρα και πάνω από τα νούμερα είναι το θέμα συζήτησης στις περισσότερες παρέες.

****Αλλάζουν τα σκηνικά, προσπαθούν αλλά δεν τα καταφέρνουν στην ΕΡΤ με την εκπομπή «Δέκα» η οποία σημειώνει πολύ χαμηλή τηλεθέαση. Οι λόγοι είναι πολλοί. Οπως και τα λάθη εσχάτως στο Ραδιομέγαρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης