Αλέξης Γεωργούλης: Η Μιμή Ντενίση δεν είχε δόλο

Αλέξης Γεωργούλης: Η Μιμή Ντενίση δεν είχε δόλο

Ο ευρωβουλευτής ρωτήθηκε για τη δήλωση που είχε κάνει η ηθοποιός σχετικά την εκλογή του στην Ευρωβουλή

Georgoulis-Ntenisi1
Η άποψη της Μιμής Ντενίση ότι το περίμενε να εκλεγεί ευρωβουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης έδωσε τροφή για σχόλια και περαιτέρω δηλώσεις. Ο ίδιος ο Αλέξης Γεωργούλης ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε: «Μιλήσαμε και με την Μιμή Ντενίση και ανταλλάξαμε πολύ καλές κουβέντες, εννοώντας ότι κι εγώ δεν περίμενα να κάνει κάποιο σχόλιο που να είναι τόσο αρνητικό. Που δεν ήταν. Ουσιαστικά μου είπε και εμένα ότι "Δεν είχα τέτοιο σκοπό". Λέμε πράγματα τα οποία μέσα στη ροή έχουν ένα ενδιαφέρον και λογική συνέπεια. Όταν το απομονώσεις, μπορεί να δηλώνει ακριβώς το αντίθετο. Προσπάθησα να καταλάβω τι εννοούσε με το συναισθηματικό κομμάτι, δηλαδή πως κοιτούσε και τι ήθελε να πει και για αυτό δεν μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ ότι ίσως να έχει κάποιο δόλο. Δεν έχουμε κλείσει ακόμα για το YFSF. Μακάρι να είμαστε με τη Μιμή στην κριτική επιτροπή».

Ο Αλέξης Γεωργούλης απαντά για όσα είπε η Μιμή Ντενίση και την αμήχανη ομιλία του


Τι είχε πει η Μιμή Ντενίση για την εκλογή του Αλέξη Γεωργούλη
«Ναι, γιατί ξέρω πως ψηφίζουν οι Έλληνες. Είναι δημοφιλής, είναι ωραίος, τον έχουν δει σε 100 σειρές, τον ψηφίζουν. Δεν κρίνω το αν πρέπει ή όχι. Αν είναι ο Αλέξης Γεωργούλης και πλάι είναι ένας που έχει κάνει τρία διδακτορικά και είναι καθηγητής πανεπιστημίου στο Princeton, θα ψηφίσει τον Αλέξη Γεωργούλη. Δεν λέω ότι δεν του αξίζει ή ότι δεν θα τα βγάλει πέρα, λέω απλώς ότι ο Έλληνας δεν ψηφίζει με λογική», απάντησε.

Διευκρινιστική ανάρτηση και στα social media
Τα όσα είπε για τον Αλέξη Γεωργούλη συζητήθηκαν κι έτσι η ηθοποιός μερικές μέρες αργότερα θέλησε να δώσει ένα τέλος στον ντόρο που ξέσπασε, κάνοντας μια ανάρτηση στα social media.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αναλύσεις επί αναλύσεων διάβασα αυτή την εβδομάδα για το τι εννοούσα σε σχέση με τον Αλέξη. Ερμηνείες και κυρίως παρερμηνείες για κάτι απλό και αληθινό που είπα. Με ρωτήσαν αν περίμενα να βγει ο Γεωργούλης και είπα ναι. Είναι δημοφιλής έχει παίξει σε πολλές αγαπημένες σειρές.. όταν υπάρχει εάν όνομα σαν το δικό του σαν το δικό μου και άλλων συνάδελφων είναι φυσικό ο ψηφοφόρος να το ψηφίσει πρώτο.. και ας είναι πλάι κάποιος με 3 πτυχία. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο Έλληνας ψηφίζει και με το συναίσθημα.. αυτούς που αγαπάει.. Από κει και πέρα όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Όχι πριν! Και σίγουρα δεν θα έκρινα εγώ.. δεν είναι του χαρακτήρα μου.. πριν καν δούμε το αποτέλεσμα της δουλειάς του τον Αλέξη γιατί και τον εκτιμώ κ τον αγαπώ. Και βλέπω πως προσπαθεί να κρατήσει την προσωπικότητα του έχοντας μια καινούργια θέση και ζωή. Αυτά…και ξέρω πως έχει πολλά και ενδιαφέροντα σχέδια στο νου του», έγραψε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης