Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τα απλά μυστικά της ομορφιάς της

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τα απλά μυστικά της ομορφιάς της

Τι είπε η ηθοποιός για τον ρόλο της Μυρσίνης στις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και αυτόν της μητέρας καθώς έχει δύο παιδιά και τρία εγγόνια

Katerina_Didaskalou1
Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς. Φέτος, και ύστερα  από χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, το κοινό την απολαμβάνει στις «Άγριες Μέλισσες» όπου υποδύεται τη σκληρή αλλά και ευαίσθητη Μυρσίνη. Με αφορμή τον ρόλο της, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» όπου ρωτήθηκε αν η ίδια έχει κοινά με τον ρόλο που ενσαρκώνει:

«Δεν νομίζω ότι έχω κοινά με τη Μυρσίνη, εκτός από την υπομονή της και την επιμονή της, ίσως και το ένστικτο στα παιδιά της. Για τα παιδιά μου δεν είμαι η Διδασκάλου, είμαι η μαμά τους. Έχω τρία εγγόνια, αλλά δυστυχώς τα βλέπω ελάχιστα τα γλυκούλια μου».

Όσο για το αν τη δυσκολεύουν οι ερωτικές σκηνές, τόνισε πως: «Έχω κάνει τόσες ερωτικές σκηνές μέχρι τώρα, στο θέατρο, στην τηλεόραση». Έτσι, απάντησε έμμεσα πως δεν είναι κάτι που την δυσκολεύει.

Όσο για την εξωτερική της εμφάνιση η οποία ομολογουμένως είναι εντυπωσιακή η ηθοποιός αποκάλυψε πως το μυστικό της είναι το πολύ νερό και οι θετικές σκέψεις. «Πίνω τόνους νερό. Κυρίως κάνω καλές σκέψεις», είπε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης