Η Lais Ribeiro «σώζει» με το κορμί της τη Victoria's Secret

Η Lais Ribeiro «σώζει» με το κορμί της τη Victoria's Secret

O «άγγελος» ποζάρει με τα πολυτελή εσώρουχα της εταιρίας η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε πως ακυρώνει τη σέξι πασαρέλα της

victoria_ar
H Lais Ribeiro, ο διάσημος «άγγελος» της Victoria's Secret, είναι στα καλύτερα του και, παρά τα δυσάρεστα νέα που θέλουν την εταιρεία να ακυρώνει τη διάσημη πασαρέλα της, ποζάρει με σέξι διάθεση δηλώνοντας με... το κορμί της πως τα πολυτελή εσώρουχα της Victoria's είναι πολύ αισθησιακά για να μην υπάρχουν.


Μετά από αρκετούς μήνες που οι φήμες έδιναν και έπαιρναν είναι επίσημο πως το fashion show της Victoria's Secret ακυρώθηκε. Σε τηλεδιάσκεψη με θέμα τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας για το 2018, ο επικεφαλής οικονομικός διευθυντής επιβεβαίωσε ότι το σόου του 2018 ήταν η τελευταία επίδειξη της εταιρίας για το προσεχές μέλλον.


Από τα τέλη της δεκαετίας του 1990, η Victoria’s Secret ήταν ένα από τα πιο γνωστά εμπορικά σήματα στις ΗΠΑ. Το διάσημο brand εσωρούχων είχε έναν ισχυρό ρόλο στο να καθορίζει τι είναι «σέξι» στη σύγχρονη εποχή μέσω των εντυπωσιακών συλλογών και των φαντασμαγορικών επιδείξεων, οι οποίες της έφεραν επιτυχημένες πωλήσεις και διεθνές στάτους.


Τώρα όμως, η παλίρροια φαίνεται να γυρίζει. Οι πωλήσεις έχουν μειωθεί, οι πελάτες παραπονιούνται ότι η ποιότητα έχει πέσει, και οι αναλυτές γίνονται όλο και πιο επιφυλακτικοί σχετικά με το μέλλον της μάρκας εάν αρνηθεί να προσαρμοστεί στην εποχή του #MeToo.


model1
model2
model3
model4
model5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης