Άγριες Μέλισσες: Ελένη και Λάμπρος... καταρρέουν μετά την αποκάλυψη του μυστικού του Μιλτιάδη

Άγριες Μέλισσες: Ελένη και Λάμπρος... καταρρέουν μετά την αποκάλυψη του μυστικού του Μιλτιάδη

Τρέχουν οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά

Lampros-_Eleni
Κάθε επεισόδιο που περνάει και η αγωνία για το τι συμβαίνει στις ζωές των πρωταγωνιστών στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» μεγαλώνει. Μετά την αποκάλυψη του μυστικού του Μιλτιάδη στον Λάμπρο, η ζωή του δάσκαλου και της Ελένης ανατρέπεται. Την ίδια ώρα, ο Δούκας χτυπά τον Κωνσταντή μπροστά στον Νικηφόρο και αυτός ζητάει εξηγήσεις.

Ο Νέστορας ανακοινώνει στο καφενείο πως θα καταθέσει ο ίδιος ένσταση για τη βιομηχανική ζώνη και η πρόθεσή του χωρίζει σε δύο στρατόπεδα το χωριό. Ο Δούκας χτυπάει άγρια τον Κωνσταντή, μπροστά στον Νικηφόρο, ο οποίος απαιτεί να μάθει τον λόγο της σύγκρουσής τους. Ο Κυπραίος πείθει την Δρόσω πως πίσω από την κλοπή των χρυσαφικών κρύβονται οι Σεβαστοί και όχι αυτός. Η ξαφνική επίσκεψη της Ελένης στο σπίτι του Νέστορα θα ακυρώσει μια κρυφή συνάντηση της Μυρσίνης με τον Κυπραίο και θα κινήσει υποψίες στην Ελένη για την παρουσία της Μυρσίνης εκεί.

Η Θεοδοσία και ο Λάμπρος συναντούν τυχαία την Ελένη και η Θεοδοσία της ζητάει συγγνώμη για την άσχημη συμπεριφορά της με σκοπό να τα ξαναβρούν, τίποτα όμως δεν πηγαίνει όπως περίμενε. Η Αγορίτσα πλησιάζει την Ανέτ και της αποκαλύπτει το τρομερό μυστικό του Δούκα.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33 - ΤΡΕΙΛΕΡ || ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ (21/11/2019) || ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης