Pandora x UNICEF: Αυτά τα κοσμήματα δημιουργήθηκαν για καλό σκοπό

Pandora x UNICEF: Αυτά τα κοσμήματα δημιουργήθηκαν για καλό σκοπό

Δείτε το  συλλεκτικό σετ δώρου Pandora Me, που  υποστηρίζει την εκπαίδευση και τη χειραφέτηση νέων γυναικών σε όλο τον κόσμο 

AU19_PANDORAME_CLOSEUP_09_RGB_womansymbol
Ο τρόπος που δημιουργεί κοσμήματα-μικρά «έργα τέχνης» ξεχώριζε ανέκαθεν. Γιατί δίνει σημασία στη λεπτομέρεια και ταυτόχρονα μέσα από τα σχήματα που εμπνέεται επικοινωνεί με τις γυναίκες, αλλά και τις κοινωνίες γενικότερα. Η Pandora, δίνει και πάλι το στίγμα της, προχωρώντας σε μια ιδιαίτερη συνεργασία με τη UNICEF για την ενδυνάμωση ευάλωτων παιδιών, ώστε να μπορούν να ζουν σε συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.
Μαζί, επενδύουν και βοηθούν εκατομμύρια κορίτσια σε κάθε γωνιά του πλανήτη, τα οποία δεν πηγαίνουν στο σχολείο λόγω φτώχειας ή κακών υποδομών.

Γι΄ αυτό επέλεξε την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, για να παρουσιάσει ένα ξεχωριστό gift set, με κοσμήματα που ενδυναμώνουν το έργο της UNISEF.

«Μαζί με την UNICEF θέλουμε να δώσουμε φωνή στην επόμενη γενιά, υποστηρίζοντας την εκπαίδευση και τη χειραφέτηση νέων γυναικών. Εκατομμύρια παιδιά, ειδικά κορίτσια, δεν πάνε στο σχολείο. Εκατομμύρια δεν ολοκληρώνουν ποτέ την εκπαίδευσή τους. Χιλιάδες αγώνες για να ασκήσουν το θεμελιώδες δικαίωμα στη γνώση και να εκπληρώσουν τις προσδοκίες τους. Θα θέλαμε να συμβάλλουμε κι εμείς στην αντιμετώπιση όλων αυτών των κοινωνικών προκλήσεων», αναφέρει σχετικά ο CEO της Pandora, Alexander Lacik.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης συνεργασίας, η Pandora δημιούργησε ένα συλλεκτικό σετ δώρου Pandora Me, που συμβολίζει την αυτο-έκφραση και το προσωπικό στυλ! Το πρόσωπο της global καμπάνιας της Pandora είναι η Millie Bobbie Brown, ηθοποιός και ακτιβίστρια, που αγωνίζεται και υψώνει τη φωνή της, προτρέποντας όλους τους νέους να εκφράσουν αυτά που νιώθουν, να είναι δυνατοί και να απελευθερώσουν την δημιουργική τους δυναμική.

Επιλέγοντας κοσμήματα Pandora, δείχνετε κι εσείς την υποστήριξή σας για τη συγκέντρωση πόρων με σκοπό τη μείωση της παιδικής θνησιμότητας, την εκπαίδευση και την προστασία των παιδιών σε όλο τον κόσμο, μέσω των προγραμμάτων της UNICEF.

AU19_PANDORAME_MBB_UNICEF_RGB
CHR19_SoMe_Facebook_Unicef_Product_Image_Collection_04_-_Αντιγραφο
SPS_Unicef_v2_on_light_pink_with_logo_lockup_-_Αντιγραφο
CHR19_SoMe_Model_Image_Unicef_Crops_01_03_Square_-_Αντιγραφο__2_
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης