H Lady Gaga πάντρεψε την κολλητή της και έκλεψε την παράσταση

H Lady Gaga πάντρεψε την κολλητή της και έκλεψε την παράσταση

Στα ροζ από πάνω μέχρι κάτω η διάσημη τραγουδίστρια έκλεψε την παράσταση

Lady_Gaga_1
Την κολλητή της φίλη και προσωπική της make up artist Sarah Tanno πάντρεψε η Lady Gaga. H Sarah τα τελευταία χρόνια την ακολουθεί σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις αλλά και τις περιοδείες φτιάχνοντάς της τα πιο ωραία look.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η διάσημη μακιγιέζ παντρεύτηκε σε μια ρομαντική τελετή και παράνυφος ήταν η διάσημη τραγουδίστρια.

Η ίδια μάλιστα ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία έγραφε: «Δύο από τους καλύτερους μου φίλους μόλις παντρεύτηκαν. Ήρθε η ώρα για party».

Lady_Gaga-_Tanno
Lady_Gaga

Η Gaga εκκεντρική όπως πάντα φορούσε ένα ροζ φόρεμα με μεγάλο σκίσιμο στο πλάι το οποίο συνδύασε με τα πολύ μακριά, επίσης ροζ, μαλλιά της. Η διάσημη τραγουδίστρια έμοιαζε με γοργόνα και ταίριαζε απόλυτα με το σκηνικό του γάμου που έγινε σε μια εξωτική παραλία στο Mexico.

Το προηγούμενο βράδυ μάλιστα η Gaga ήταν και πάλι στο πλάι των του ζευγαριού στο δείπνο που διοργάνωσαν για να γιορτάσουν το γάμο τους. Η Tanno φρόντισε να ανεβάσει φωτογραφία με όλους τους φίλους της κάτω από τ’ άστρα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ladies and Gentlemen my Husband @timstewart #StewartTillDeath @caboazulweddings @ximenazermeno @mariaelenaheadpieces @loladelcampo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Nicole Tanno (@sarahtannomakeup) στις

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης