Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αν κέρδιζα το Τζόκερ θα έκανα 10 παιδιά

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αν κέρδιζα το Τζόκερ θα έκανα 10 παιδιά

«Δεν λέω ποτέ δημόσια τους φόβους μου, γιατί μπορεί πολύ εύκολα ο άλλος να περάσει την ενέργεια του σε σένα», είπε η ηθοποιός

Pinelopi_Anastasopoulou
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μίλησε για την ψυχολογία της αλλά και για το αν αγχώθηκε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Τι έχει αλλάξει μετά τη γέννηση των παιδιών σου;
«Το σώμα μου… Αστειεύομαι. Το σώμα μιας γυναίκας γίνεται θηλυκό, γιατί ο σκοπός είναι να γεννάει παιδιά, είναι θηλαστικό».

Σε άγχωσαν τα κιλά της εγκυμοσύνης;
«Όχι, καθόλου. Γιατί να με αγχώσει το σώμα; Εκεί μέσα βρίσκεται η ψυχή μου, οπότε με νοιάζει να είναι καλά η ψυχή μου. Αν η ψυχή μου είναι καλά, το σώμα μου θα έχει την επέκταση της ψυχής. Αν είμαι καλά μέσα μου, όλοι ωραία θα με βλέπετε, αν δεν είμαι καλά, θα με βλέπετε χάλια. Οπότε, μια χαρά είμαι, κούκλα».

Ποιοι είναι οι φόβοι σου;
«Δεν λέω ποτέ δημόσια τους φόβους μου, γιατί μπορεί πολύ εύκολα ο άλλος να περάσει την ενέργεια του σε σένα».

Εννοείς να μάθει τις αδυναμίες σου;
«Βεβαίως. Κανένας δεν πρέπει να λέει τους φόβους του δημόσια».

Τι μαθαίνεις στα παιδιά σου;
«Μαθαίνω στα παιδιά μου να σκέφτονται ότι είναι πάρα πολύ ψηλά, ότι θα είναι αστέρια, θα είναι μέσα στα πιο λαμπερά, στα πιο υγιή, στα πιο ευτυχισμένα. Ο στόχος, μου είναι να μην έχουν φόβους, γιατί ο φόβος ακινητοποιεί. Στη θρησκεία μας ο φόβος πρακτικά είναι ο Διάολος. Δεν μπορεί να έχουμε φόβους, ο φόβος είναι το μυαλό. Αν η ψυχή είναι καλά και είναι όσο πιο κοντά στην αγάπη, το εξουσιάζει αυτό και το ακυρώνει. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ζωής μου».

Τι αγαπάς να κάνετε οικογενειακώς;
«Τα πρωινά της Κυριακής, που είμαστε και οι τέσσερις στο κρεβάτι και παίζουμε, είναι τέλεια. Το είχα εικόνα, το ονειρευόμουν κι έγινε, ακριβώς έτσι».

Είσαι μοναχοπαίδι και μου είχες πει σε παλαιότερη κουβέντα μας ότι με τον μπαμπά σου έχεις ιδιαίτερη σχέση, αγαπησιάρικη. Υπάρχει ακόμα και τώρα που έγινες μαμά;
«Υπάρχει ακόμα αυτή η σχέση, ναι, αλλά τώρα αγαπάει πιο πολύ την κόρη μου, τη Λυδία».

Τα μοναχοπαίδια επιδιώκουν να κάνουν περισσότερα παιδιά και όχι ένα, γιατί θέλουν να έχουν συντροφιά μεταξύ τους.
«Μακάρι να είχα γνωρίσει τον Φώτη νωρίτερα, θα είχαμε κάνει μέχρι τώρα 10 παιδιά, εύκολα. Επίσης, άμα κερδίζαμε και το Τζόκερ, θα κάναμε άλλα 10 παιδιά! Τώρα θέλω στη ζωή μου να έρχονται ευκαιρίες, να βρίσκομαι σε δουλειές που με εκφράζουν, να παίξω σε μεγάλα θέατρα που αγαπώ, με σκηνοθέτες που είναι εμπνευσμένοι, να τραγουδάω, να χορεύω και να ξεδιπλωθεί αυτό που έχω μέσα μου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης