Γιάννης Ζουγανέλης για Κυριάκο Μητσοτάκη: Είναι ένας ευγενής άνθρωπος

Γιάννης Ζουγανέλης για Κυριάκο Μητσοτάκη: Είναι ένας ευγενής άνθρωπος

Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός μίλησε στο Attica TV για τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα - Δείτε βίντεο

zouganelis
Με πολύ καλά λόγια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη μίλησε στο Attica TV στους δημοσιογράφους Βασίλη Ταλαμάγκα και Γιάννη Κορωναίο ο ηθοποιός και μουσικός Γιάννης Ζουγανέλης.

Στο σχόλιό του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ανέφερε: «Τον γνωρίζω προσωπικά πολλά χρόνια πριν, δηλαδή τον έχω δει σε ένα καράβι πηγαίνοντας στην Άνδρο, μιλήσαμε σε ένα εστιατόριο. Ένας ευγενής άνθρωπος είναι. Νόμιζα ότι είναι πιο κεντρώος, αλλά ο κύκλος του είναι μιας συντηρητικής λογικής. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η ευγένειά του όταν πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα του Λαυρέντη για να έρθει στην κηδεία. Ρώτησε μην τυχόν και φανεί πολύ πολιτικαντισμός. Αγκάλιασε την κόρη του Λαυρέντη και μου έκανε μεγάλη εντύπωση και μάλιστα του το είπα ότι είναι πολύ παρήγορο. Υπήρχαν και κάτι ανόητοι που φώναζαν τι δουλειά έχεις εσύ εδώ, αυτές οι παθογένειες... Εκτός από πρόσωπο και πολιτική στάση, είναι θεσμός».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε και για την Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας: «Νομίζω ότι είναι σε μία φάση ανασυγκρότησης. Θα του κάνει καλό το ότι είναι στην αντιπολίτευση και σε αυτόν και στο ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρώ ότι έχει εχθρούς μέσα στον ίδιο του τον χώρο. Το κόμμα έχει μία τάση να αυτοπαλευει. Είναι μία ευγενής προσωπικότητα, είναι ένας άνθρωπος με χαρισματική εκπομπή φωτός και αυτό δεν είναι αμελητέα ποσότητα! Πιστεύω ότι κάνουν καλά που κρατούν χαμηλούς τόνους μέχρι στιγμής γιατί μπορεί και να καούν».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σχολιάζει Κυρ. Μητσοτάκη και Αλ. Τσίπρα


Δείτε βίντεο: Γιάννης Ζουγανέλης για Κυριάκο Μητσοτάκη: Είναι ένας ευγενής άνθρωπος
Γιάννης Ζουγανέλης για Κυριάκο Μητσοτάκη: Είναι ένας ευγενής άνθρωπος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης