Ελεονώρα Ζουγανέλη: Δεν είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσω

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Δεν είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσω

«Περνάω καλά και χαίρομαι πολύ που έρχομαι σε επαφή με νέα παιδιά που θέλουν να πετύχουν ένα όνειρο», είπε η τραγουδίστρια για τη συμμετοχή της στο Voice

Eleonora_Zouganeli
Για τον νέο της τηλεοπτικό ρόλο μίλησε στις κάμερες η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και κριτής του Voice βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Δασκάλα με τα χρυσά μάτια» στο θέατρο Βέμπω. Η Ελεονώρα ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να την δούμε ξανά στο θέατρο.

«Φλερτάρω αρκετά συχνά με το θέατρο αλλά δεν έχει προκύψει ακόμα. Έχουμε χρόνια μπροστά να τύχει. Η τηλεόραση ήταν κάτι καινούργιο για μένα, δεν είχα σχέση μέχρι τότε και με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Περνάω καλά και χαίρομαι πολύ που έρχομαι σε επαφή με νέα παιδιά που θέλουν να πετύχουν ένα όνειρο. Προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο μπορώ κοντά τους. Τα επεισόδια τα βλέπω για να ξέρω πως είναι γιατί ακόμα δεν έχω την αίσθηση πως γράφει αυτό που κάνω στην τηλεόραση. Γενικώς, όμως, δεν είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσω. Ούτε να με ακούω ούτε να με βλέπω πολύ» και συνέχισε: «Το βλέπω μόνο για να διορθώνω κάποια πράγματα εάν και εφόσον τα καταλαβαίνω».

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Δεν μου αρέσει ούτε να με βλέπω ούτε να με ακούω στην τηλεόραση"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης