Θεοφανία Παπαθωμά: «Έχω τις εντάσεις μου, δεν είμαι ο Βούδας»

Θεοφανία Παπαθωμά: «Έχω τις εντάσεις μου, δεν είμαι ο Βούδας»

Η ηθοποιός που εμφανίζεται στις «Άγριες Μέλισσες» αποκάλυψε ότι από ένστικτο κατάλαβε πως θα είχαν τεράστια επιτυχία

theofania_papathoma
Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στον Κωνσταντίνο Αρκά και στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για την επιστροφή της στην τηλεόραση με τις «Άγριες Μέλισσες», τα τρία παιδιά της και τον σύντροφό της Γρηγόρη Πετράκο.

«Ήταν λογικό να απέχω κάποια χρόνια από την τηλεόραση γιατί έκανα τρία παιδιά. Το ήθελα. Θεωρούσα ότι το να μεγαλώσω τα παιδιά μου ήταν πολύ πιο σημαντικό από την καριέρα που την είχα, ούτως ή άλλως, χορτάσει» ανέφερε η ίδια, εξηγώντας: «Είμαι χαλαρή μαμά. Ούτε αυστηρή ούτε νευρική. Έχω τις εντάσεις μου, δεν είμαι ο Βούδας αλλά δεν είμαι από πάνω να κυνηγάω με υστερίες τα παιδιά».

Για τον σύντροφο της Γρηγόρη Πετράκο παραδέχθηκε: «Προσωπικός χρόνος για μένα και τον Γρηγόρη υπάρχει όταν είμαστε μόνοι μας το βραδάκι και όλοι κοιμούνται. Τον θαυμάζω πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη. Η φωνή του μίλησε απευθείας στην ψυχή μου. Αυτό που με κέρδισε βέβαια ήταν το σύνολο».

«Θέλω να είμαι αρεστή» συμπλήρωσε. «Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα δω κάποια στιγμή την εικόνα μου και δεν θα μου αρέσει. Το πέρασμα του χρόνου θα με τρομάξει αν δω την εικόνα μου να αλλάζει τρομακτικά. Με το που εμφανίζομαι ακούγεται πάντα ένα "ααα!!!" και αυτό είναι καλό σημάδι» σχολίασε με χιούμορ.

Τέλος, για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, η ηθοποιός σημείωσε: «Σε μένα λειτουργεί πάντα το ένστικτο. Το ίδιο και στην τηλεόραση. Ένιωσα από την πρώτη στιγμή, από το πρώτο ραντεβού, την επιτυχία που θα είχαν οι Άγριες Μέλισσες».


Θεοφανία Παπαθωμά: "Με το που με βλέπει ο κόσμος στο δρόμο μένει με το στόμα ανοιχτό"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης