Μιμή Ντενίση: Το περίμενα πως θα έβγαινε ευρωβουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης

Μιμή Ντενίση: Το περίμενα πως θα έβγαινε ευρωβουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης

«Είναι δημοφιλής, είναι ωραίος, τον έχουν δει σε 100 σειρές, τον ψηφίζουν. Δεν κρίνω το αν πρέπει ή όχι», είπε η ηθοποιός

Mimi_Ntenisi
Μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα είχαν η Μιμή Ντενίση και ο δημοσιογράφος Τάσος Τρύφωνος. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε, όπως ήταν φυσικό και επόμενο, για τον Λάκη Λαζόπουλο αλλά και για τον Αλέξη Γεωργούλη ο οποίος εκλέχθηκε ευρωβουλευτής.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε βρει ότι μέσα στο show του κάπως πούλαγα και το έκανε στην υπερβολή. Σε αυτή την υπερβολή του έκανε κακό, έκανε και σε μένα κακό σε κάποια κοινά και με στεναχώρησε πολλές φορές, και νομίζω κι εκείνος το κατάλαβε ότι έγινε υπερβολή. Όταν συναντηθήκαμε και βγήκαμε και φάγαμε, ήταν πάρα πολύ συμπαθής, είναι ένας άνθρωπος που έχει γοητεία όταν τον γνωρίσεις από κοντά και ευφυΐα. Είπαμε ό,τι ήταν να πούμε μεταξύ μας και νομίζω ότι δεν έχουμε κανένα θέμα. Δεν θα πω στην τηλεόραση τι είπαμε και τι δεν είπαμε, σημασία έχει ότι είμαστε μια χαρά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

«Περίμενες να βγει ευρωβουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης;», ρώτησε ο Τάσος Τρύφωνος και η Μιμή Ντενίση απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:
«Ναι, γιατί ξέρω πως ψηφίζουν οι Έλληνες. Είναι δημοφιλής, είναι ωραίος, τον έχουν δει σε 100 σειρές, τον ψηφίζουν. Δεν κρίνω το αν πρέπει ή όχι. Αν είναι ο Αλέξης Γεωργούλης και πλάι είναι ένας που έχει κάνει τρία διδακτορικά και είναι καθηγητής πανεπιστημίου στο Princeton, θα ψηφίσει τον Αλέξη Γεωργούλη. Δεν λέω ότι δεν του αξίζει ή ότι δεν θα τα βγάλει πέρα, λέω απλώς ότι ο Έλληνας δεν ψηφίζει με λογική».

Μιμή Ντενίση: "Περίμενα να βγει βουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης γιατί ξέρω πώς ψηφίζουν οι Έλληνες"


Ο Αλέξης Γεωργούλης εκλέχτηκε στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ και πήρε 117.600 ψήφους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης