Μιμή Ντενίση: Το περίμενα πως θα έβγαινε ευρωβουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης

Mimi_Ntenisi

«Είναι δημοφιλής, είναι ωραίος, τον έχουν δει σε 100 σειρές, τον ψηφίζουν. Δεν κρίνω το αν πρέπει ή όχι», είπε η ηθοποιός

Μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα είχαν η Μιμή Ντενίση και ο δημοσιογράφος Τάσος Τρύφωνος. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε, όπως ήταν φυσικό και επόμενο, για τον Λάκη Λαζόπουλο αλλά και για τον Αλέξη Γεωργούλη ο οποίος εκλέχθηκε ευρωβουλευτής.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε βρει ότι μέσα στο show του κάπως πούλαγα και το έκανε στην υπερβολή. Σε αυτή την υπερβολή του έκανε κακό, έκανε και σε μένα κακό σε κάποια κοινά και με στεναχώρησε πολλές φορές, και νομίζω κι εκείνος το κατάλαβε ότι έγινε υπερβολή. Όταν συναντηθήκαμε και βγήκαμε και φάγαμε, ήταν πάρα πολύ συμπαθής, είναι ένας άνθρωπος που έχει γοητεία όταν τον γνωρίσεις από κοντά και ευφυΐα. Είπαμε ό,τι ήταν να πούμε μεταξύ μας και νομίζω ότι δεν έχουμε κανένα θέμα. Δεν θα πω στην τηλεόραση τι είπαμε και τι δεν είπαμε, σημασία έχει ότι είμαστε μια χαρά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

«Περίμενες να βγει ευρωβουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης;», ρώτησε ο Τάσος Τρύφωνος και η Μιμή Ντενίση απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:
«Ναι, γιατί ξέρω πως ψηφίζουν οι Έλληνες. Είναι δημοφιλής, είναι ωραίος, τον έχουν δει σε 100 σειρές, τον ψηφίζουν. Δεν κρίνω το αν πρέπει ή όχι. Αν είναι ο Αλέξης Γεωργούλης και πλάι είναι ένας που έχει κάνει τρία διδακτορικά και είναι καθηγητής πανεπιστημίου στο Princeton, θα ψηφίσει τον Αλέξη Γεωργούλη. Δεν λέω ότι δεν του αξίζει ή ότι δεν θα τα βγάλει πέρα, λέω απλώς ότι ο Έλληνας δεν ψηφίζει με λογική».

Μιμή Ντενίση: "Περίμενα να βγει βουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης γιατί ξέρω πώς ψηφίζουν οι Έλληνες"


Ο Αλέξης Γεωργούλης εκλέχτηκε στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ και πήρε 117.600 ψήφους.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Ρητορας

Εδώ εσύ βγήκες ηθοποιός χαρά μου και απορείς που βγήκε αυτός βουλευτής;;

Κυρά μου

Και ο γκουσκουνης να έβαζε πρώτος θα έβγαινε!!. Δυστυχώς στην Ελλάδα ψηφίζουμε αναγνώρισημοτητα και όχι ικανότητα.

ΚΩΣΤΑΣ-ΔΡΑΜΑ

Η ΠΙΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ''ΗΘΟΠΟΙΟΣ'' ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 50ΕΤΙΑΣ....

Mike

Η Ευρωβουλή κα Ντενίση, δεν είναι πάλκο θεάτρου, ουτε η eurovision για να εκλεγεί καποιος ως αντιπρόσωπος της χωρας του. Μπορεί "ο Ελληνας να ψηφίζει χωρίς λογική" - όπως λετε - αλλά θα πρέπει εσείς οι του θεάματος καλλιτέχνες, να μην το επικροτείτε και να μην το ενθαρρύνετε!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης