Χίλαρι Κλίντον: Θα ήθελα να αγκαλιάσω την Μέγκαν Μαρκλ για την κακοποίηση που υπέστη

Χίλαρι Κλίντον: Θα ήθελα να αγκαλιάσω την Μέγκαν Μαρκλ για την κακοποίηση που υπέστη

Μου ξύπνησε τα μητρικά ένστικτα δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον για τη σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι

xilari-klin
Τα μητρικά ένστικτα της Χίλαρι Κλίντον φαίνεται ότι ξύπνησε η Μέγκαν Μαρκλ δηλώνοντας στο BBC Radio 5 Live ότι «θα ήθελα να την αγκαλιάσω» καθώς, όπως είπε, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι δέχθηκε «άδικες και κακές» συμπεριφορές.

Στην ίδια συνέντευξη, η οποία θα μεταδοθεί το βράδυ της Τρίτης, παρούσα ήταν και η κόρη της Χίλαρι Κλίντον, Τσέλσι, η οποία είπε ότι η Μέγκαν Μαρκλ έτυχε ξεκαθάρα «φυλετικής» αντιμετώπισης μετά την αρχή της σχέσης της με τον Χάρι, το 2016.

«Αν πάτε πίσω και δείτε τα social media από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας τους, η φυλή ήταν ξεκάθαρα ένα στοιχείο» πρόσθεσε.

«Θέλω να της πω να κρατήσει, να μην αφήσει τους κακούς ανθρώπους να την ρίξουν. Προχώρα και κάνε ό,τι θεωρείς σωστό» είπε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

Όπως εξήγησε ήταν τα μητρικά της ένστικτα που την οδηγήσαν να δώσει συμβουλές και να στηρίξει την Μαρκλ. «Ως μητέρα ένιωσα ότι ήθελα να την αγκαλιάσω. Πόσο θέλω, Θεέ μου, να την αγκαλιάσω» είπε η Χίλαρι Κλίντον.

«Να ξέρετε, πάντως, ότι αυτό δεν είναι εύκολο. Και υπάρχουν ορισμένες τεχνικές που μπορεί να μάθει κανείς κατά τη διάρκεια της ζωής του, άλλες έχουν να κάνουν με το χιούμορ, άλλες με την απόρριψη. Αλλά είναι δύσκολο αυτό που περνάει. Και πιστεύω ότι αξίζει καλύτερα» έκλεισε η Χίλαρι Κλίντον την αναφορά της στην Μέγκαν Μαρκλ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης