Έκπληξη μεγατόνων στο GNTM: Εκτός διαγωνισμού η Σπυρούλα Κάιζερ

Έκπληξη μεγατόνων στο GNTM: Εκτός διαγωνισμού η Σπυρούλα Κάιζερ

Την καλύτερη φωτογραφία κέρδισε το «αντράκι» Μαρία, που μεταμορφώθηκε σε σύγχρονη γυναίκα από τη Νέα Υόρκη, ενθουσιάζοντας τους κριτές

kaizer
Η Ίλντα πρόσφερε στη Σπυρούλα το... αβαντάζ της Αφρικής, διότι πίστευε πως λόγω του γενικότερου εξωτικού της στυλ θα το... έπαιζε στα δάκτυλά της. Ήθελε να τη βοηθήσει, δήλωσε η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας των μοντέλων του GNTM... Όμως το Σύμπαν είχε άλλα σχέδια. Η Σπυρούλα Κάιζερ όχι μόνο δεν ενθουσίασε τους κριτές με την εξωτική ομορφιά, αλλά -πάντα σύμφωνα με την κρίση τους- δεν τα πήγε καθόλου καλά. Για την ακρίβεια τα πήγε τόσο άσχημα, που αυτή τη φορά ήταν εκείνη που μάζεψε τα πράγματά της στη βαλίτσα και αποχώρησε από το ανατρεπτικό -όπως αποδεικνύεται- παιχνίδι.

Και όμως, η Σπυρούλα είχε πάρει μία προειδοποίηση από την προηγούμενη δοκιμασία. Παρόλα αυτά, χαμογελαστή όπως πάντα, αποχώρησε το ίδιο εντυπωσιακή, όσο όταν εμφανίστηκε στην παραγωγή του GΝΤΜ.



Αντιστοίχως μεγάλη έκπληξη ήταν η νικήτρια του χθεσινού κόνσεπτ. Οι κοπέλες έπρεπε σε 15 λεπτά να διαλέξουν ρούχα και να ντυθούν μόνες τους, προκειμένου να... ταξιδέψουν με αεροπλάνο σε συγκεκριμένες περιοχές του πλανήτη. Κακός χαμός στο κατάστημα του H&M στον Πειραιά, άγχος, τρέξιμο και... δοκιμασία για γερά νεύρα, με τους κριτές να είναι μέσα στη... μουρμούρα από την αρχή της διαδικασίας, έως και το τέλος. Οι κοπέλες έπρεπε να γίνουν στυλίστριες, δρομείς, να περπατήσουν ως μοντέλα και να ενθουσιάσουν επιβάτες και θαμώνες των αεροδρομίων. Ποιος κέρδισε τη δοκιμασία της... τρέλας; Το «αντράκι» του GNTM, η Μαρία. Η κοπέλα από την επαρχία, που την είχαν όλοι για... εκτός, όχι μόνο δεν απέδειξε ότι είναι ανταγωνιστική, αλλά βρήκε τον τρόπο να... γίνει μία αυθεντική σύγχρονη γυναίκα από τη Νέα Υόρκη, να εντυπωσιάσει τους κριτές και να βγάλει την καλύτερη φωτογραφία.

Κλείσιμο


Ανατροπή στην ανατροπή, λοιπόν, και η ζωή στο σπίτι της ομορφιάς και του γκλάμουρ συνεχίζεται...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης