Ο Γιώργος Μαυρίδης ανάρτησε νέες φωτογραφίες με το κακοποιημένο σκυλάκι που έχει υιοθετήσει

Ο Γιώργος Μαυρίδης ανάρτησε νέες φωτογραφίες με το κακοποιημένο σκυλάκι που έχει υιοθετήσει

Το σκυλάκι είχε βρεθεί ακρωτηριασμένο με κομμένα αυτιά και πόδια - Ο παρουσιαστής και tatoo artist το υιοθέτησε από τη φιλοζωική που έσωσε το άτυχο ζώο

mavridis1
Λίγους μήνες πριν, τον Σεπτέμβριο, ένα σκυλάκι είχε βρεθεί ακρωτηριασμένο στην Ξάνθη, με κομμένα τα αυτιά και τα πόδια του.

Οι φιλιοζωικές οργανώσεις κινητοποιήθηκαν άμεσα και κατάφεραν σώσουν το άτυχο σκυλάκι, την Παλόμα όπως τη φώναζαν. Η είδηση είχε γίνει ευρέως γνωστή, γεγονός που ευαισθητοποίησε τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος είναι γνωστός για τα φιλοζωικά του αισθήματα και αποφάσισε να υιοθετήσει την Παλόμα.

Γιώργος Μαυρίδης 1


Ο παρουσιαστής, δίνει στην Τσίχλα, όπως την ονόμασε ο ίδιος, την αγάπη και τη φροντίδα που της αξίζει. Μάλιστα, το σκυλάκι πάσχει από μεγαοισοφάγο, από τα μαρτύρια που πέρασε, μία αρρώστια που δεν είναι καθόλου εύκολη να αντιμετωπιστεί.
mavridis2
Κλείσιμο

Η σπάνια αυτή ασθένεια congenital megaesophagus (μεγαοισοφάγος) είναι μια κατάσταση στην οποία ο οισοφάγος διευρύνεται και αδυνατεί να πιέσει την τροφή στο στομάχι. Για αυτό το λόγο πρέπει κάποιος να τρώει μόνο όρθιος και να παραμένει σε αυτή τη θέση για τα επόμενα 20-30 λεπτά που ακολουθούν το γεύμα, ώστε η βαρύτητα να υποβοηθά την κάθοδο της μπουκιάς στο στομάχι.
Ο παρουσιαστής, όμως, είναι πρόθυμος να βοηθήσει τη νέα του φίλη, την Τσίχλα, να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης