Ουίλιαμ & Κέιτ - Χάρι & Μέγκαν: Κοινή δημόσια εμφάνιση, αλλά... κράτησαν τις αποστάσεις

Ουίλιαμ & Κέιτ - Χάρι & Μέγκαν: Κοινή δημόσια εμφάνιση, αλλά... κράτησαν τις αποστάσεις

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια στην ετήσια εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης των θυμάτων του Α' και Β' Παγκοσμίου Πολέμου - Παρών και ο Μπόρις Τζόνσον με την Κάρι Σίμοντς - Γιατί Χάρι και Μέγκαν κάθισαν στη δεύτερη σειρά

england5
Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ «Harry and Meghan: An African Journey», το οποίο δυσαρέστησε το παλάτι, έκαναν το Σάββατο το βράδυ στο Άλμπερτ Χολ, στο Λονδίνο, ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον. Τα δύο λαμπερά ζευγάρια, η βασίλισσα και τα περισσότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας έδωσαν το «παρών» στην ετήσια εκδήλωση που διοργάνωσε η Βρετανική Βασιλική Λεγεώνα για την Ημέρα Μνήμης των θυμάτων του Α' και Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έφθασαν στην εκδήλωση υπό βροχή και τις εντυπώσεις έκλεψε για ακόμα μία φορά η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός. Η Μέγκαν έλαμπε μέσα στην μίντι μαύρη τουαλέτα που επέλεξε για την περίσταση, ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιάσει σε ένα χαλαρό σινιόν. Η Κέιτ Μίντλετον ήταν και εκείνη κομψή με στενό μίντι μπλε φόρεμα. Τα δύο ζευγάρια δεν πήγαν μαζί στην εκδήλωση, αλλά ούτε κάθισαν σε κοντινές θέσεις.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, δεύτερος στην διαδοχή του θρόνου και η δούκισσα του Κέιμπριτζ κάθισαν στην πρώτη σειρά αριστερά της βασίλισσας, δεξιά της βασίλισσας κάθισε ο πρίγκιπας Κάρολος, πρώτος στην διαδοχή του θρόνου μαζί με τη σύζυγό του, δούκισσα της Κορνουάλης. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κάθισαν στην δεύτερη σειρά, πίσω από τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον τον οποίο συνόδευε η νεαρή σύντροφός του, Κάρι Σίμοντς.
Δίπλα στον Βρετανό πρωθυπουργό βρέθηκε και ο πρίγκιπας Άντριου, ο δευτερότοκος γιος της βασίλισσας, ο οποίος έκανε μια σπάνια εμφάνιση το Σάββατο το βράδυ, μετά το σκάνδαλο Έπσταϊν και τον θάνατο του 66χρονου παιδόφιλου δισεκατομμυριούχου μέσα στην φυλακή, με τον οποίο ο δούκας του Γιορκ συνδεόταν με στενή φιλία.

Όλες, ανεξαιρέτως, οι γυναίκες φορούσαν σκουρόχρωμα ρούχα, όπως είθισται στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν στο πέτο χάρτινες παπαρούνες, το σύμβολο μνήμης των νεκρών του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.



england21


Στο ντοκιμαντέρ του ITV ο πρίγκιπας Χάρι επιβεβαίωσε πως με τον αδελφό του «βαδίζουν σε χωριστά μονοπάτια»

Κλείσιμο
Μετά τον γάμο του Χάρι με την Μέγκαν οι σχέσεις των δύο γιων της πριγκίπισσας Νταϊάνα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν από ψυχρές έως «πολικές». Βασιλικοί συντάκτες υποστηρίζουν πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε συμβουλεύσει τον μικρότερο αδελφό του να σκεφτεί καλά προτού αποφασίσει να ενώσει για πάντα την ζωή του με την πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits.

Στις 20 Οκτωβρίου προβλήθηκε από το ITV το ντοκιμαντέρ για το επίσημο ταξίδι του ζευγαριού στη Νότιο Αφρική. Στο ντοκιμαντέρ Χάρι και Μέγκαν μιλούν για την πίεση που βιώνουν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Χάρι επιτίθεται στον Τύπο για τον τρόπο που φέρεται στην σύζυγό του αλλά μιλά ανοιχτά και για την σχέση με τον μεγαλύτερο αδελφό του. «Έχουμε καλές και κακές μέρες, βαδίζουμε σε χωριστά μονοπάτια», είπε ο δούκας του Σάσεξ σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, που δυσαρέστησε το παλάτι και την βασίλισσα Ελισάβετ.




england5
england4
england3
england2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης