Οι άλλες σταρ της TV: Τα κορίτσια της περιφέρειας «τα σπάνε»

Oι παρουσιάστριες των εκτός Αττικής τηλεοπτικών δικτύων δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις συναδέλφους τους των μεγάλων ιδιωτικών και χάρη στην αναγνωρισιμότητά τους έχουν αναδειχθεί σε σταρ των τοπικών κοινωνιών

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
girls_ar
Μπορεί εντός Αττικής τα κανάλια να ερίζουν για τα νούμερα και τα πρόσωπα, υπάρχει όμως και η τηλεόραση της Περιφέρειας, η οποία δείχνει να χαράζει τη δική της πορεία και κυρίως να αναδεικνύει τα δικά της πρόσωπα. Τη στιγμή που η κόπωση των προσώπων και των συνταγών των μεγάλων σταθμών είναι πλέον εμφανής, με αποτέλεσμα ο κόσμος να αναζητά κάτι πιο φρέσκο και διαφορετικό, η επαρχία ζει στους δικούς της ρυθμούς.

Από την Κρήτη ως την Αλεξανδρούπολη και από την Κοζάνη ως την Πελοπόννησο τα προγράμματα των τοπικών καναλιών στελεχώνονται από γυναίκες που θυμίζουν έντονα «τοπικές ηρωίδες». Αγαπητές στις τοπικές κοινωνίες, όμορφες και συχνά πυκνά με πολύ ιδιαίτερο στυλ, ακολουθούν ως επί το πλείστον τους ρυθμούς και τα ήθη της Περιφέρειας και δεν παρασύρονται από τα κλισέ του αστικού κέντρου. Μπαίνουν στα πλατό, αλλά δεν εγκλωβίζονται σε αυτά, καθώς δεν διστάζουν να βγουν έξω ή και να καλέσουν πρόσωπα που δεν έχουν άμεση σχέση με το lifestyle κατεστημένο της πρωτεύουσας. Πανηγύρια, κλαρίνα, αγρότες, παραδοσιακοί τεχνίτες, εγχώριοι σταρ, γυναίκες της διπλανής πόρτας, αυτοδημιούργητοι επαγγελματίες, όλοι παρελαύνουν και πρωταγωνιστούν σε εκπομπές που προβάλλονται δίχως το άγχος της τηλεθέασης και είναι πρώτες σε προτίμηση στην περιοχή τους.

Φυσικά υπάρχει και μία ακόμη παράμετρος. Σε μια τηλεόραση που πάσχει από το σύνδρομο της εσωστρέφειας και της ανακύκλωσης προσώπων, κάποιες από τις συγκεκριμένες κυρίες βάζουν υποψηφιότητα για μετάθεση και αναβάθμιση. Πολλοί οι ενδιαφερόμενοι και ήδη κάποια ονόματα, τα οποία εκφράζουν το ενδιαφέρον για μετακίνηση, είναι στα χαρτιά των στελεχών. Αλλωστε και οι νυν βασίλισσες των περιφερειακών καναλιών κάπως έτσι άρχισαν την πορεία που τις οδήγησε στην Α’ Εθνική της TV.




Ιωάννα Μαλέσκου

maleskou-kriti
Ιωάννα Μαλέσκου: Η δασκάλα από την Πρέβεζα κυριαρχεί στη μεσημεριανή ζώνη του ΚΡΗΤΗ ΤV

Η δασκάλα του ΚΡΗΤΗ TV

Αυτή την περίοδο είναι το πιο ισχυρό τηλεοπτικό brand της Περιφέρειας. Και αυτό γιατί τα προσόντα της είναι πολλά, χωρίς να της λείπει κάτι. Η νεαρή δασκάλα από την Πρέβεζα, η οποία παρουσιάζει την εκπομπή «Καλό μεσημέρι» στο ΚΡΗΤΗ TV, άφησε μαθητές και θρανία και επέλεξε το γυαλί. Λίγο νωρίτερα πέρασε και από τα τοπικά καλλιστεία, όπου δεν αναδείχθηκε σε σταρ, αλλά ξεχώρισε. Αν και δεν είναι Κρητικιά, επέλεξε να μείνει στο νησί και πλέον έχει κερδίσει την αγάπη όλων των κατοίκων. Η ιδιαιτερότητα της Ιωάννας Μαλέσκου είναι ότι δεν πρόκειται για μία ακόμη τηλεοπτική Barbie, καθώς η θητεία της στην Παιδαγωγική Ακαδημία την εφοδίασε με πολλά προσόντα, μεταξύ των οποίων και η καλή χρήση της ελληνικής γλώσσας. Η ίδια, άλλωστε, το έχει πει σε πολλές συνεντεύξεις της. Εχει βρεθεί μάλιστα καλεσμένη στο «Ολα» του Θέμου Αναστασιάδη, στη «Φωλιά των Κου Κου», ενώ συχνά πυκνά αποσπάσματα της εκπομπής της που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην Κρήτη προβάλλονται και στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Αν και πολλοί την αποκαλούν «Μενεγάκη της Κρήτης», η ίδια δεν δείχνει να ενθουσιάζεται καθώς η σύγκριση, όπως πολύ έξυπνα συνηθίζει να λέει σε όσους της το αναφέρουν, πάντα σε κάνει να δείχνεις υποδεέστερος ή να θυμίζεις κάποιον άλλον.




Μαρία Τσατζαλή
Κλείσιμο
zatzali1
Μαρία Τσατζαλή: Η ανκοργούμαν του STAR Κεντρικής Ελλάδας έχει μότο της το «Καλύτερα πρώτη στο χωριό παρά τελευταία στην πόλη»


Η σταρ του STAR Κεντρικής Ελλάδας

Τα τελευταία χρόνια η Μαρία Τσατζαλή παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδας τρεις φορές την εβδομάδα, από Παρασκευή έως Κυριακή. Μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» αποκαλύπτει ότι ξεκίνησε την καριέρα της «από την ΕΡΤ και τον ΑΝΤ1, όπου δούλεψα για δύο χρόνια κάνοντας πρακτική, ενώ πέρασα και λίγο από το MEGA. Η καταγωγή μου είναι από τη Λαμία, όπου και επέστρεψα από επιλογή. Καλύτερα πρώτη στο χωριό παρά τελευταία στην πόλη. Ηταν όμως και οικονομικοί οι λόγοι για τους οποίους γύρισα. Η Περιφέρεια δεν έχει να ζηλέψει κάτι. Νιώθω πιο ελεύθερη δημοσιογραφικά, κάνω όποια ερώτηση θέλω και δεν έχω άγχος. Ονειρεύομαι να πάω και πιο ψηλά, να πάρω συνεντεύξεις από σημαντικά πρόσωπα και θα ήθελα ιδανικά να κάνω μια εκπομπή έρευνας».




Νατάσα Πατρινού

patrinou
Νατάσα Πατρινού: «Μπορεί όλοι να νομίζουν ότι τα κανάλια της Περιφέρειας είναι μικρά και η δουλειά μας απλή, αλλά εδώ ένας τα κάνει όλα», εξομολογείται η παρουσιάστρια του ΙΟΝΙΑΝ TV

«Χαμηλή πτήση» στο ΙΟΝΙΑΝ TV

Αν και ξεκίνησε από την Αθήνα, και συγκεκριμένα από τα «Επίκαιρα», η Νατάσα Πατρινού δεν κατάφερε να ανοίξει τις πόρτες που ήθελε και ελλείψει γνωριμιών, όπως η ίδια εξομολογείται, αποφάσισε να επιστρέψει και να δουλέψει στο ΙΟΝΙΑΝ: «Δεν είχα την οικονομική άνεση να περιμένω, αλλά πάντα επιθυμώ να επιστρέψω αν μου γίνει κάποια καλή πρόταση. Μπορεί όλοι να νομίζουν ότι τα κανάλια της Περιφέρειας είναι μικρά και η δουλειά μας απλή, αλλά εδώ ένας τα κάνει όλα. Θα ήθελα να κάνω και διαφορετικά πράγματα, όχι μόνο ενημέρωση, αλλά θα ήθελα να μου ταιριάζουν».





Ολγα Σμάγαδου

smagadou
Ολγα Σμάγαδου: Μετά από πολλά χιλιόμετρα στο ρεπορτάζ, κατάφερε να είναι στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΕΡΡΩΝ και να παρουσιάζει απογευματινή καθημερινή εκπομπή

Στο ΔΙΚΤΥΟ με «Σσσσ... μας βλέπουνε!»

Η Ολγα Σμάγαδου είναι από τις παρουσιάστριες-σύμβολα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΕΡΡΩΝ. Δεν βρέθηκε στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη, και όταν της έγινε πρόταση να δουλέψει στις Σέρρες την αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά. Εκανε πολλά χιλιόμετρα στο ρεπορτάζ και μετά από λίγο καιρό κατάφερε να είναι στο ΔΙΚΤΥΟ και να παρουσιάζει απογευματινή καθημερινή εκπομπή με τίτλο «Σσσσ... μας βλέπουνε!». Συνδυάζει την ενημέρωση με την ψυχαγωγία, απολαμβάνει τη δημοσιότητα και αποκαλύπτει ότι ο κόσμος τη σταματάει στον δρόμο και τη ρωτάει για την εκπομπή, τη θεματολογία και τους καλεσμένους της. Οι Σέρρες την αγαπούν και την τιμούν και πολύ δύσκολα θα άλλαζε πόλη και κανάλι.





Χριστίνα Κανατάκη


kanataki
Χριστίνα Κανατάκη: «Κατά καιρούς δέχτηκα προτάσεις, αλλά κάποια μαγική δύναμη με κράτησε εδώ», δηλώνει η παρουσιάστρια του TV100

«Πάρτε θέση» στο TV 100

Βέρα Θεσσαλονικιά και αμετακίνητη, η Χριστίνα Κανατάκη παρουσιάζει ένα μαγκαζίνο το οποίο εξαιρεί την πολιτική και στηρίζει νέες φυσιογνωμίες, νέους καλλιτέχνες, ηθοποιούς, τραγουδιστές, ενώ μέσω Skype επικοινωνεί και με ανθρώπους που ζουν εκτός χώρας και ασχολούνται με ενδιαφέροντα πράγματα: «Γεννήθηκα και ζω στη Θεσσαλονίκη και δεν το συζητώ να έρθω στην Αθήνα. Κατά καιρούς δέχτηκα προτάσεις, αλλά κάποια μαγική δύναμη με κράτησε εδώ. Αλλοτε ένα φλερτ ή κάτι άλλο που ενίσχυε την παραμονή μου στην πόλη λειτουργούσε μαγικά. Εσχάτως με το Διαδίκτυο μπορώ να δουλέψω από παντού και για παντού, οπότε δεν αισθάνομαι ότι απειλούμαι από πιτσιρίκια που βγαίνουν, αντιθέτως τους χαιρετώ με καλή διάθεση. Τα τελευταία χρόνια η αγορά άνοιξε. Ο κάτοικος της Θεσσαλονίκης θέλει να μαθαίνει τι γίνεται και εκτός της πόλης του, αλλά σε καμία περίπτωση οι Θεσσαλονικείς δεν σνομπάρουν τα κανάλια της Αθήνας».




Ντέμη Αγά
aga
Ντέμη Αγά: «Σκηνοθέτης στην εκπομπή είναι ο άντρας μου, οπότε κάνω κουμάντο και εκεί!», λέει με χιούμορ η παρουσιάστρια του ASTRA TV

Με «Αγά...πη τηλεοπτική»
από το ASTRA TV

Αλλη μία εκκολαπτόμενη Μενεγάκη, εν προκειμένω του Θεσσαλικού Κάμπου, είναι η Ντέμη Αγά, η οποία, όπως είχε αποκαλύψει στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», ασχολείται με την τηλεόραση για περίπου δύο δεκαετίες και σκηνοθέτης της εκπομπής της είναι ο σύζυγός της: «Σκηνοθέτης στην εκπομπή είναι ο άντρας μου, οπότε κάνω κουμάντο και εκεί! Δεν έχουμε παντόφλα. Αλλά όταν δεν μου αρέσει το πλάνο, δεν πρέπει να το πω; Η κολόνα του σπιτιού μου είναι ο άντρας μου. Αλλά στη δουλειά είμαι από 16 ετών, είναι όλη μου η ζωή. Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε στην εκπομπή πριν από πέντε χρόνια... Δεν ξέρεις αν έκανα εγώ την παρενόχληση ή εκείνος!». Η εκπομπή της έχει τα πάντα: μαγειρική, ζώδια, καλεσμένους, χορούς, συνεντεύξεις και φυσικά, αν χρειαστεί, έρχονται και κλαρίνα στο πλατό.

Δείτε βίντεο: Οι άλλες σταρ της TV: Τα κορίτσια της περιφέρειας «τα σπάνε»
Οι άλλες σταρ της TV: Τα κορίτσια της περιφέρειας «τα σπάνε»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης