Μιμή Ντενίση: Μπορεί να πάω για δήμαρχος και για ευρωβουλευτής

Μιμή Ντενίση: Μπορεί να πάω για δήμαρχος και για ευρωβουλευτής

«Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε κακό και στον ίδιο και σε μένα», λέει η γνωστή ηθοποιός

Mimi_Ntenisi
Διάθεση για αποκαλύψεις είχε η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός που είναι καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» του Τάσου Τρύφωνος αναφέρει μεταξύ άλλων πως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική, ενώ μιλά και για τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Η Σμύρνη ήταν ένα πολιτικό statement, ήταν αυτό που μ’ έφερε και στον ΟΗΕ, άρα θεώρησα ότι είναι ένας κύκλος που πρέπει να κλείσει μπορεί και μετά μπορεί να πάω και για δήμαρχος και για ευρωβουλευτής και για οτιδήποτε και έφτασαν στο σημείο να μου κάνουνε προκήρυξη, να με βάλουνε φωτογραφία και να είναι έτσι τύπου απειλητικό. Έτσι μπήκε ο εισαγγελέας, έτσι μου έβαλαν φύλαξη μετά τρεις αστυνομικούς», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Σχετικά με τον Λάκη Λαζόπουλο ανέφερε: «ο Λάκης είχε βρει προφανώς ότι κάτι έκανα εγώ μέσα στο show, κάπως πούλαγα και το έκανε στην υπερβολή. Και στην υπερβολή που το έκανε, του έκανε κακό, έκανε και σ’ εμένα κακό και βγήκαμε και φάγαμε κτλ. Ήταν πάρα πολύ συμπαθής, ήταν ένας άνθρωπος που έχει γοητεία όταν τον γνωρίσεις από κοντά και ευφυΐα», ανέφερε η Μιμή Ντενίση.

Η Μιμή Ντενίση στο Τετ α Τετ - (Τρέιλερ)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης