Το μήνυμα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για τον μητρικό θηλασμό

Το μήνυμα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για τον μητρικό θηλασμό

«Είναι και θα είναι ένα από τα σπουδαιότερα, δυσκολότερα και ομορφότερα επιτεύγματα της ζωής μου», αναφέρει η δημοσιογράφος

Eliana_Xrysikopoulou
Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού αυτή που διανύουμε και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους τις εμπειρίες τους από την περίοδο που θήλαζε τις κόρες της.

«Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού ξεκινάει και δεν θα σας πω «θηλάστε τα παιδιά σας» γιατί οι προστακτικές, οι προσταγές και οι παραινέσεις ποτέ δεν μου άρεσαν – ούτε να τις δίνω, ούτε να τις δέχομαι. Θα πω απλά πως το να θρέφονται τα μωρά μου από το σώμα μου -για περίπου ένα χρόνο η κάθε μια – ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα σπουδαιότερα, δυσκολότερα και ομορφότερα επιτεύγματα της ζωής μου. Και ξέρω, από τώρα, πως στιγμές όπως αυτή εδώ, με το παιδάκι μου να ξεδιψάει από το στήθος μου με τόση λαιμαργία και ικανοποίηση και έπειτα να κοιμάται στην αγκαλιά μου χορτάτο και αποκαμωμένο, θα τις κουβαλάω για πάντα στις «αποσκευές» μου, μέχρι τον τελευταίο μου σταθμό», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης