Κένταλ Τζένερ: Έκλεισε τα 24 - Οι ευχές από τις Καρντάσιανς

Κένταλ Τζένερ: Έκλεισε τα 24 - Οι ευχές από τις Καρντάσιανς

Οι τρυφερές ευχές της μητέρας της, της Κιμ, και της Κλόε Καρντάσιαν

Έχετε δει το αγόρι της Kendall Jenner;
Η Κένταλ Τζένερ έκλεισε τα 24 την Κυριακή και, όπως ήταν αναμενόμενο, δέχτηκε πάρα πολλά μηνύματα αγάπης τόσο από τους θαυμαστές όσο και από την οικογένειά της.

Πρώτη από όλους της ευχήθηκε η μητέρα της, Κρις Τζένερ, δημοσιεύοντας στο Instagram δέκα φωτογραφίες με την κόρη της από διάφορες ηλικίες της και γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά στον όμορφο μου άγγελο!!! Φωτίζεις όποιο δωμάτιο στο οποίο μπαίνεις και κάθε άνθρωπο που γνωρίζεις και φωτίζεις τη ζωή μου κάθε μέρα. Είσαι τόσο όμορφη εξωτερικά και εσωτερικά και είμαι πολύ περήφανη για εσένα Κένι!! Είσαι η πιο απίθανη κόρη, αδερφή, φίλη και σε αγαπώ περισσότερο από όσο μπορείς να φανταστείς. Να έχεις την πιο όμορφη μέρα, εορτάζουσα!!! Είσαι η καρδιά μου! Η μανούλα». 


Η Κιμ Καρντάσιαν ευχήθηκε επίσης στην αδερφή της, δημοσιεύοντας και αυτή μία φωτογραφία από όταν η Κένταλ ήταν μικρή. «Μικρή μου Κένι, χρόνια πολλά. Είσαι η πιο γλυκιά κούκλα στον κόσμο. Σου εύχομαι αγάπη και ευτυχία για όλη σου τη ζωή. Σε αγαπώ τόσο πολύ και δεν μπορώ να περιμένω να σε γιορτάσω σήμερα», έγραψε η Κιμ. 


Και η Κλόε Καρντάσιαν ευχήθηκε στη μικρή της αδερφή, δημοσιεύοντας δέκα φωτογραφίες από διαφορετικές φάσεις της ζωής τους και γράφοντας: «Είναι τα γενέθλιά σου! Εύχομαι όλοι να τραγουδάνε χρόνα πολλά!! Κένταλ, είσαι μία από τις πιο πιστές και σπάνια ευγενικές ψυχές που έχω γνωρίσει ποτέ! Από τη μέρα που γεννήθηκες, έχεις κάνει όλες μου τις μέρες πιο φωτεινές! Νιώθω τόσο μεγάλη τιμή που επιλέχθηκα να είμαι η αδερφή σου, αλλά είναι ακόμα μεγαλύτερη τιμή που έχουμε επιλέξει να είμαστε η μία η κολλητή της άλλης. Είμαι τόσο τυχερή να έχω στο πλευρό μου κάποιον τόσο ανιδιοτελή. Σε αγαπώ, σε σέβομαι και εκτιμώ όλα όσα είσαι. Εύχομαι, να είσαι κατακλυσμένη από αγάπη. Και κάθε ευχή που είχες ποτέ να γίνει πραγματικότητα. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Όσο χλιαρό και αν ακούγεται, νιώθω σαν να αγαπάω τα αδέρφια μου κάθε μέρα και περισσότερο. Χρόνια πολλά Κένι!! Πάντα σε γιορτάζουμε, αδερφούλα». 

Κλείσιμο


Τέλος, και ο γνωστός φωτογράφος Μερτ Άλας ανέβασε μια φωτογραφία που είχε τραβήξει την Κένταλ, στην οποία το γνωστό μοντέλο ποζάρει γυμνή γράφοντας «χρόνια πολλά Κένταλ». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy Bday Kendall

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mert Alas (@mertalas) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης