Ο Γιάννης Στάνκογλου, οι «Άγριες Μέλισσες» και ο έρωτας με τη σύζυγό του

Ο Γιάννης Στάνκογλου, οι «Άγριες Μέλισσες» και ο έρωτας με τη σύζυγό του

Ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή και τη φετινή επιτυχία με τις «Άγριες Μέλισσες»

Giannis_Stankoglou
Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν καλεσμένος, χθες το βράδυ, στον Νίκο Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω». Ο ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες και την επιτυχία του σίριαλ, ενώ αναφέρθηκε στα παιδιά του και στη σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη- Κνούτσεν.


«O μεγαλύτερος μου φόβος είναι να μη δω τα παιδιά μου σε μια δύσκολη φάση. Τα παιδιά με καθορίζουν. Έχω δυο παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι. 10 και 5 ετών» και δεν δίστασε να αποκαλύψει πώς γνώρισε τη σύζυγό του. «Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε για δουλειά. Μου έκανε οντισιόν. Με βρήκε μέσω Ίντερνετ. Δεν υπήρξε έρωτας με την πρώτη ματιά. Με την τρίτη υπήρξε. Δουλέψαμε στην ταινία της. Μετά φύγαμε μαζί στη Νέα Υόρκη, κάναμε εκεί μια παράσταση. Γυρίσαμε πίσω».


Και αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Στο σπίτι η σύζυγός μου είναι το αφεντικό. Υπάρχει μεγάλος θαυμασμός του ενός για τον άλλον». Ο Γιάννης Στάνκογλου ενσαρκώνει το ρόλο του Θωμά Κυπραίου στο σίριαλ Άγριες Μέλισσες και καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό. «Είναι μια σειρά που, κατ’ αρχήν, αγαπάμε πολύ όλοι. Εγώ προσωπικά, διαβάζοντας το σενάριο, ενθουσιάστηκα πάρα πολύ με αυτή τη σειρά… Είπα αμέσως ναι, θέλω να το κάνω. Όταν άκουσα μετά ποιοι θα είναι οι συνεργάτες αυτής της δουλειάς, είπα κατευθείαν ναι. Μιλάμε για πρόσωπα που έχουν κάνει τηλεόραση αλλά και νέα, φρέσκα πρόσωπα που δεν έχουν κάνει τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά.


Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης