Ελεονώρα Μελέτη: Οι αμμόλοφοι του Μαρόκου και το κινητό με τις άπειρες φωτογραφίες

Ελεονώρα Μελέτη: Οι αμμόλοφοι του Μαρόκου και το κινητό με τις άπειρες φωτογραφίες

Η όμορφη φωτογραφία που ανέβασε και το μήνυμά της

Eleonora_Meleti
Μια πολύ όμορφη φωτογραφία από τις διακοπές που έκανε στο Μαρόκο με τον σύζυγό της ανέβασε η Ελεονώρα Μελέτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H παρουσιάστρια, που επικοινωνεί πολύ συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται τις σκέψεις της μαζί τους, θέλησε μέσα από αυτή τη φωτογραφία να στείλει και ένα μήνυμα.

Η Ελεονώρα Μελέτη εστίασε κυρίως στο γεγονός πως τα τελευταία χρόνια με τη χρήση των κινητών τηλεφώνων που έχουν κάμερες υψηλής ευκρίνειας δεν χρησιμοποιούμε φωτογραφικές μηχανές και δεν τυπώνουμε πια φωτογραφίες σε χαρτί. Τις έχουμε μόνο στη μνήμη των κινητών.

«Το καλό με τα κινητά είναι πως έχεις χιλιάδες φωτογραφίες πάντα μαζί σου. Το κακο με τα κινητά είναι πως εδώ κ χρόνια πιθανότατα κ εσυ όπως κ εγώ δεν εχουμε καμία φωτογραφία τυπωμένη. Από την άλλη ποσό συχνά άνοιγες τα άλμπουμ με τις φωτογραφίες που είχες εμφανίσει από το καρούλι? Ενώ τώρα, μπαίνεις μέσα κανεις ένα σκρολ που λένε κ στη γλώσσα μας κ βλέπεις ο,τι θες... έτσι έκανα κ γω κ θυμήθηκα ...when in Morocco, (που πάλι λέμε στα ελληνικά). Εδώ ο @psycho_25 έχει κατέβει τον αμμόλοφο με σανίδα κ ανεβαίνει Πίσω αγoγγθυα . Εγώ απλά απολαμβάνω από ψηλά, σιγά μη κατέβαινα... βέβαια η φωτό με το σανίδι από πίσω σε φάση «ποζερι» για κάποιον που δεν θα διαβάσει όσα γράφω, δηλώνει “είμαι κ η πρώτη sandborder”... #morocco #sandboard #desert», έγραψε στην ανάρτησή της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης