Η Ελένη του GNTM εξομολογείται: Οι μεταγγίσεις αίματος, η ανάδοχη οικογένεια και η απώλεια της μητέρας της

Η Ελένη του GNTM εξομολογείται: Οι μεταγγίσεις αίματος, η ανάδοχη οικογένεια και η απώλεια της μητέρας της

Ηταν το μεγάλο φαβορί του τελικού αλλά το θέμα με την υγεία της δεν την άφησε να προχωρήσει μέσα στο ριάλιτι μοντέλων 

eleniaasimaki
Η πρώην παίκτρια του GNTM Ελένη Ασημάκη με καταγωγή από την Κρήτη και τη Νιγηρία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή « Μεσάνυχτα» και ενώ -σύμφωνα με τους κριτές του ριάλιτι- ήταν το μεγάλο φαβορί του τελικού, τελικά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και την υποχρεώνει να κάνει μεταγγίσεις αίματος κάθε 14 ημέρες.


Η Ελένη αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που σημαδεύτηκαν από τον ξαφνικό χαμό της μητέρας της σε ηλικία 8 ετών, μίλησε για την ανάδοχη οικογένεια που τη φιλοξένησε μέχρι τα 12 αλλά και για το μεγάλο της όνειρο να κυνηγήσει μια καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ.


Από την πρώτη στιγμή η 18χρονη Ελένη Ασημάκη εντυπωσίασε τόσο τους κριτές του GNTM όσο και το τηλεοπτικό κοινό. Οι κριτές ενθουσιάστηκαν από την ομορφιά της και την πέρασαν στην επόμενη φάση με 4 ναι χρίζοντάς την ως ένα από τα φαβορί για νικήτρια του φετινού ριάλιτι μόδας.

Η ίδια πριν βρεθεί αντιμέτωπη με τους κριτές είχε αποκαλύψει στην κάμερα για ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Χωρίς να το αναφέρει στου κριτές, διαγωνίστηκε κανονικά και περπάτησε στην πασαρέλα.

«Κάνω κάθε 14 ημέρες μεταγγίσεις αίματος. Η πρώτη μου μετάγγιση ήταν επώδυνη, τώρα πια έχω συνηθίσει. Είναι μια ανωμαλία στο αίμα, στην ουσία τα αιμοσφαίριά μου έχουν σχήμα δρεπανιού και για αυτό η ασθένειά μου λέγεται δρεπανοκυτταρική αναιμία. Όταν περνάνε τα αιμοσφαίρια από τις αρτηρίες, επειδή έχουν αυτό το σχήμα, βουλώνουν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να μην περνάει οξυγόνο και έτσι δημιουργείται η κρίση της δρεπανοκυτταρικής που είναι επώδυνη».

asimakieleni
Κλείσιμο


Αν και στην επόμενη δοκιμασία με τα μαγιό απέδωσε τα μέγιστα, τελικά δεν κατάφερε να δει τη πόρτα του σπιτιού του Greece’s Next Top Model και ο λόγος ήταν πως οι θεράποντες ιατροί που την παρακολουθούν δεν έδιναν την έγκρισή τους. Στο άκουσμα της είδησης η Ελένη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και οι κριτές έσπευσαν στο πλάι της για να την αγκαλιάσουν και να της δηλώσουν ότι πολύ πιθανόν, αν έμπαινε στο σπίτι, θα ήταν και η νικήτρια του GNTM.

«Όταν ήμουν μικρή, η μητέρα μου με αποθέωνε και ήθελα πολύ να γίνω μοντέλο. Ήθελα η αρχή της καριέρας μου να είναι στο GNTM. Tα αδέρφια μου με ενθάρρυναν όταν τους είπα ότι δήλωσα συμμετοχή στο GNTM. Είχα αγχωθεί πολύ στην οντισιόν. Κατάλαβα ότι θα φύγω από το παιχνίδι γιατί κανένας γιατρός δεν έδινε άδεια για να συνεχίσω. Τότε έκλαψα πολύ γιατί ένιωσα ότι οι κόποι μου δεν ανταμείφθηκαν. Σε όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας ένιωθα ότι η μητέρα μου ήταν δίπλα μου» είπε η Ελένη Ασημάκη.


Η Ελένη Ασημάκη γεννήθηκε το 2000 στην Αθήνα με καταγωγή από Κρήτη και Νιγηρία. Από μικρή ηλικία η ζωή της έδειξε το πιο σκληρό πρόσωπο της αφού, εκτός από το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, έμεινε ορφανή από γονείς. Όπως η ίδια αναφέρει τον Έλληνα πατέρα της δεν τον θυμάται, τον είχε δει ελάχιστες φορές όταν ήταν μικρή. Είχε μάθει από την μητέρα της ότι είχε μπλέξει με κακές παρέες και στα 14 της είπαν ότι πέθανε.

IMG_3281


Την μητέρα της την έχασε στη τρυφερή ηλικία των 8 με αποτέλεσμα να μεγαλώσει για τα επόμενα 5 χρόνια σε ανάδοχη οικογένεια αφού τα μεγαλύτερα αδέρφια της από προηγούμενο γάμο της μητέρα της δεν μπορούσαν να αναλάβουν την ανατροφή της.

«Έχασα τη μητέρα μου όταν ήμουν 8 ετών, έπαθε εγκεφαλικό. Τα αδέρφια μου μού έκρυβαν ότι η μητέρα μας έχει πεθάνει και το έμαθα όταν έγινα 12 ετών. Μέχρι τότε ήξερα ότι η μαμά μου έχει φύγει για ταξίδι. Δεν έχω μνήμες από τον πατέρα μου γιατί έλειπε από το σπίτι. Μετά τον θάνατο της μητέρας μου δόθηκα σε ανάδοχη οικογένεια και έμεινα μαζί τους για πέντε χρόνια. Όταν έγινα 12 ετών, γύρισα και πάλι στα αδέρφια μου γιατί είχαν μεγαλώσει πλέον και μπορούσαν να με έχουν κοντά τους»

Η Ελένη, αν και πέρασε καλά με την ανάδοχη οικογένεια, δεν μπορούσε ποτέ να συνηθίσει το νέο περιβάλλον και έτσι αποφάσισε να γυρίσει πίσω στα αδέρφια της. Μέχρι και σήμερα ζει μαζί τους. Σπουδάζει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αθήνα και παράλληλα δουλεύει ως πωλήτρια αν και το μεγάλο της όνειρο είναι να ασχοληθεί με το μόντελιγκ.

Η ίδια ομολογεί ότι το ριάλιτι μόδας την έχει βοηθήσει, αφού λόγω της αναγνωρισιμότητας έχει δεχτεί κάποιες προτάσεις, ενώ πιστεύει ότι πρόβλημα υγείας δεν θα σταθεί εμπόδιο στα όνειρα της. Εύχεται να τα καταφέρει στη ζωή της για να κάνει περήφανη τη μητέρα της που της λείπει πολύ.


Δείτε το βίντεο:


Ελένη Ασημάκη: Η εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας της


IMG_3282
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης