Δήμητρα Ματσούκα: «Αν ήταν να κάνω παιδί, θα το είχα κάνει» - «Ένα κορόιδο θα είχε βρεθεί και για μένα»

Δήμητρα Ματσούκα: «Αν ήταν να κάνω παιδί, θα το είχα κάνει» - «Ένα κορόιδο θα είχε βρεθεί και για μένα»

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσει οικογένεια

mat
Η ηθοποιός που ερμηνεύει την Τζάκι Κένεντι στη θεατρική παράσταση του Σταμάτη Φασουλή «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» στο θέατρο «Παλλάς», ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

«Αυτό που με ελκύει σε έναν άντρα, όπως και σε μια γυναίκα και γενικά σε έναν άνθρωπο είναι η ευφυΐα και η καλοσύνη. Θέλω να έχω έναν άνθρωπο που να μου αρέσει το μυαλό του. Να είναι καλός άνθρωπος, να είναι δίκαιος, ακόμη κι αν η αδικία είναι μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Να είναι λεοντόκαρδος» εξήγησε η Δήμητρα Ματσούκα.

Ενώ, όταν ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε αν θα κάνει ποτέ οικογένεια, αποκάλυψε: «Δεν νομίζω ότι θα κάνω οικογένεια. Δεν έχω πει ποτέ άλλωστε ότι θα κάνω οικογένεια. Τώρα αν ήμουν με έναν άνθρωπο πολύ καλά, που τον αγαπούσα πολύ, που ήθελε πολύ να κάνει παιδιά -και δεν έχει ήδη μιας και είμαστε σε μια ηλικία, που οι άνθρωποι έχουν σχηματίσει λίγο πολύ τους κύκλους τους- μπορεί και να το σκεφτόμουν». Και συνέχισε: «Αν ήταν να κάνω παιδί θα το είχα κάνει. Ένα κορόιδο θα είχε βρεθεί και για μένα. Μια γυναίκα που δεν έχει κάνει παιδιά είναι επιλογή της. Όταν θέλεις παιδί και είσαι γυναίκα το καταφέρνεις και βρίσκεις τον τρόπο να το κάνεις, εκτός και αν το θέλεις και υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Δήμητρα Ματσούκα: Όλα όσα αποκάλυψε στον Γιώργο Λιάγκα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης