Ευανθία Ρεμπούτσικα, Έλλη Πασπαλά και Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί για καλό σκοπό!

Ευανθία Ρεμπούτσικα, Έλλη Πασπαλά και Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί για καλό σκοπό!

Κορυφαίες μορφές του ελληνικού πενταγράμμου συμπράττουν στη μάχη για τον καρκίνο του μαστού σε μια συναυλία που διοργανώνει ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ

NATASSA_THEO
Τρεις από τις κορυφαίες φωνές στη χώρα μας, γυναίκες που έχουν χαράξει το δικό τους στίγμα στην ελληνική μουσική ενώνουν τις δυνάμεις τους στον αγώνα υποστήριξης υπέρ των γυναικών με καρκίνο του μαστού!


Πρόκειται για μια μοναδική βραδιά, όπου οι γνωστές ερμηνεύτριες με τη σύμπραξη του Γιώργου Περρή θα χαρίσουν στις γυναίκες και όλους όσοι υποστηρίζουν τον αγώνα τους μια μοναδική βραδιά. Εμπνευσμένοι από τη μορφή της συνθέτη και μουσικού Ευανθία Ρεμπούτσικα οι καλλιτέχνες διοργανώνουν μια συναυλία για το σύνολο του έργου της σε μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου για τους σκοπούς του Οργανισμού. O Oργανισμός ΜΑΝΑ είναι μία μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία που έχει ως στόχο τη φροντίδα και υποστήριξη γυναικών με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο, προσφέροντας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο, φιλόξενο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, το Σπίτι του ΜΑΝΑ, πλήθος υπηρεσιών από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, με σκοπό την επαναφορά τους σε έναν φυσιολογικό τρόπο ζωής, όπως πριν την εμφάνιση της νόσου, βελτιώνοντας την ποιότητας ζωής τους.


Ο Οκτώβριος, ως γνωστόν, έχει καθιερωθεί ως Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και σε αυτό το πλαίσιο ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ , ο οποίος προσφέρει πλήθος υπηρεσιών σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο, διοργανώνει αυτή την ξεχωριστή μουσική παράσταση, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ασθένεια αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης της.

Προσκαλώντας τους θεατές σε ένα ονειρικό ταξίδι από αγαπημένες μελωδίες που ξυπνούν ήχους από την Ανατολή, η ταλαντούχα μουσικός θα πλημμυρίσει το επιβλητικό θέατρο με μουσικές από τη μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία της. Μαζί της επί σκηνής, οι καλλιτέχνες Νατάσα Θεοδωρίδου, Έλλη Πασπαλά και Γιώργος Περρής.

Αναφερόμενη στη μεγάλη συναυλία, η Κυρία Randa Ghandour, πρόεδρος του ΔΣ ΜΑΝΑ δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ την καταξιωμένη μουσικό κ. Ευανθία Ρεμπούτσικα, φίλη του ΜΑΝΑ, για την μεγάλη τιμή για μας, να πραγματοποιήσει μία συναυλία. Θα είναι μία βραδιά που σαν στόχο έχει να μεταφέρει το μήνυμα της θετικής σκέψης και στήριξης προς όλες τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο».



Info παράστασης:
Τίτλος: «Η Ευανθία Ρεμπούτσικα κοντά στο ΜΑΝΑ»
Κλείσιμο
Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ: Τρίτη 29 Οκτωβρίου, 21:00
Προπώληση : viva.gr https://www.viva.gr/tickets/music/theatro-pallas/i-evanthia-rempoutsika-konta-sto-mana/
και στα εκδοτήρια του Θεάτρου ΠΑΛΛΑΣ.


ΣΥΝΑΥΛΙΑ_MANA_
Ευανθία Ρεμπούτσικα
IMG_7650a
Ελλη Πασπαλά
NATASSA_THEO


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης