MI-RO: Λαμπερό fashion show για το σύλλογο φίλων καρκινοπαθών παιδιών «Στοργή»

MI-RO: Λαμπερό fashion show για το σύλλογο φίλων καρκινοπαθών παιδιών «Στοργή»

Οι διάσημοι σχεδιαστές χάρισαν δημιουργία τους - Δείτε φωτογραφίες από όλους τους λαμπερούς καλεσμένους

MIRO_TONIA
Οι MI-RO ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον  Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» και γέμισαν με λάμψη  την ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Porto Palace στη Θεσσαλονίκη. Ιδιαίτερα κομμάτια με έντονα χρώματα και υπέροχα υφάσματα κόσμησαν την πασαρέλα και οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις μοναδικές δημιουργίες των MI-RO. Ένα λαμπερό fashion show με εντυπωσιακά ρούχα, ιδιαίτερες γραμμές και μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια.

Η Πρόεδρος της «Στοργής» Τίμη Μπακατσέλου, ευχαρίστησε στην εναρκτήρια ομιλία της τους MI-RO - Δημήτρη Μαστρόκαλο και  Γιάννη Ράπτη, τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης αλλά και τον κόσμο της Θεσσαλονίκης που για άλλη μια φορά στήριξε δυναμικά την εκδήλωση. 

Ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή» έχει συμπληρώσει φέτος 28 χρόνια ενεργής παρουσίας και βοήθειας στα παιδιά τα οποία νοσούν από νεοπλασματικές ασθένειες και στις οικογένειές τους. Κατασκεύασε και εξόπλισε ξενοδοχειακά και επιστημονικά το «Αιματολογικό Κέντρο Στοργή», ένα τριώροφο κτίριο 4.000 τ.μ. το οποίο δώρισε στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης και προχώρησε στο δεύτερο μεγάλο έργο της, τη δημιουργία και λειτουργία του «Ξενώνα της Στοργής» για τα άρρωστα παιδιά και τους συνοδούς τους όταν έρχονται για θεραπεία από περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα πλήρως εξοπλισμένο κτίριο 2.000 τ.μ. το οποίο δίνει τη δυνατότητα στις φιλοξενούμενες οικογένειες να καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης, προσέφερε 2 πλήρεις υποτροφίες σπουδών σε παιδιά τα οποία φιλοξενούνται στον ξενώνα της Στοργής. Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν με κλήρωση μιας δημιουργίας των ΜI-RO την οποία προσέφεραν σε μια τυχερή.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι 

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος γνωστών Θεσσαλονικέων αλλά και διάσημοι φίλοι της «Στοργής» και των ΜI-RO οι οποίοι βρέθηκαν στην πόλη αποκλειστικά για να στηρίξουν τη βραδιά. Η Έλλη Κοκκίνου, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Χριστιάννα Ανδριανοπούλου, η Έσθερ Μαστρογιάννη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έλαμψαν μέσα στα ρούχα των γνωστών σχεδιαστών και έκλεψαν τα βλέμματα των παρευρισκομένων.

Μετά την επίδειξη, η Πρόεδρος της «Στοργής» Τίμη Μπακατσέλου συνεχάρη τους ΜI-RO για το εντυπωσιακό show και τους απένειμε από μια τιμητική πλακέτα ως ανάμνηση της βραδιάς. Η βραδιά έκλεισε με δυνατό χειροκρότημα από τους παρευρισκομένους οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από την αισθητική των ρούχων των MI-RO και την άρτια διοργάνωση της «Στοργής».
oi_miro
Δημήτρης Μαστρόκαλος(MI-RO), Τίμη Μπακατσέλου (πρόεδρος «Στοργής»), Γιάννης Ράπτης(MI-RO)

storgi
Αλεξία Πάνου (μέλος του διοικητικού της «Στοργής»), Έλενα Σκούρα (διευθύνουσα σύμβουλος των SkourasMed)
Κλείσιμο

MIRO2
Ρομίνα Παπαλάμπρου (υπεύθυνη επικοινωνίας της Starks Global), Σταυρούλα Τέρπκου (διευθύντρια Starks Global)

miro_miro
Τόνια Σωτηροπούλου, Κυριάκος Δημητριάδης

miro_spiropoulou
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Δημήτρης Μαστρόκαλος, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Γιώργος Ντάβλας

miro_kokkinou
Έλλη Κοκκίνου, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Έβελυν Καζαντζόγλου

MIRO_DRESS1
MIRO_DRESS

MIRO_TONIA
Γιάννης Ράπτης, Τόνια Σωτηροπούλου, Γιώργος Ντάβλας, Δημήτρης Μαστρόκαλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης