Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι δύσκολη η θέση μου να μιλήσω δημόσια για το παιδί άλλων ανθρώπων»

Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι δύσκολη η θέση μου να μιλήσω δημόσια για το παιδί άλλων ανθρώπων»

Τι είπε η ηθοποιός για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη 

geronikolou
Η Κατερίνα Γερονικολού κάθισε το βράδυ της Πέμπτης στην πολυθρόνα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Τον Γιάννη τον γνώρισα ηθοποιό, εμπιστεύομαι την κρίση του και οτιδήποτε θελήσει να κάνει αυτός για την δική του επαγγελματική πορεία και εξέλιξη, εγώ είμαι μαζί του... Εγώ είμαι αρκετά ελεύθερος άνθρωπος, όποτε μου αρέσει να είναι κι ο άλλος. Όσο πιο ελεύθερος είναι ο άλλος τόσο πιο δεμένοι είστε εσείς. Θα μπορούσε ένα ζευγάρι να έχει προβλήματα. Επειδή είσαι ηθοποιός δεν πάει να πει ότι δεν έχεις αισθήματα», ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού.

Όσο για το πώς νιώθει που ο σύντροφός της έχει παιδί, η ηθοποιός είπε πως «δεν θα ήθελα να μιλήσω τόσο πολύ, γιατί δεν είναι δικό μου παιδί. Είναι δύο άλλων ανθρώπων, οπότε έιναι λίγο δύσκολη η θέση μου να μιλήσω δημόσια για αυτό.

»Παρόλα αυτά δεν βρίσκω δυσκολία, όταν υπάρχει καλή θέληση και κυλάνε όλα ομαλά. Οπότε δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στο να ενσωματωθούν όλοι σε ένα καινούργιο σχήμα».

Και πρόσθεσε: «Έτσι όπως το περιγράφεις, είναι όπως όταν γνωρίζεις την πεθερά σου. Χωρίς να υπάρχει γάμος. Ένας άνθρωπος αγαπημένος του συντρόφου σου, που πρέπει ουσιαστικά να αποκτήσετε σχέση. Αυτό έχει αμηχανία, αλλά έχει και πολύ ωραία κέρδη σε περίπτωση που αυτό πετύχει»!

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Γερονικολού: 

Η Κατερίνα Γερονικολού μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης