Μπέλα Χαντίντ: Έκλεισε τα 23 - Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της

Μπέλα Χαντίντ: Έκλεισε τα 23 - Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της

Η μητέρα της ανέβασε δέκα ξεχωριστές φωτογραφίες της Μπέλα 

GettyImages-675673050
Η Μπέλα Χαντίντ έκλεισε χθες, 9 Οκτωβρίου, τα 23 της χρόνια και η μητέρα της, Γιολάντα, θέλησε να της ευχηθεί με έναν μοναδικό τρόπο, δημοσιεύοντας δέκα ξεχωριστές φωτογραφίες από τη ζωή της κόρης της.


Σε γιορτάζω σήμερα και καθημερινά παντοτινό μου κοριτσάκι... Aυτή η χρονιά ας είναι γεμάτη με όλη την αγάπη, την υγεία και την ευτυχία που σου αξίζει.

Είμαι τόσο περήφανη για όλα όσα έχει πετύχει από τόσ νωρίς στη ζωή σου, αλλά περισσότερο για την ανθεκτική γυναίκα που έχεις γίνει, ενώ ανακαλύπτεις αυτή τη ζωή με καλοσύνη και χαρά. Λατρεύω την όμορφη και σπλαχνική καρδιά σου και την εκπληκτική σου ικανότητα να βλέπεις το καλό σε όλα και όλους, ανεξαρτήτως των περιστάσεων.... Η μεγαλύτερή σου δύναμη δεν είναι η εξωτερική σου ομορφία που βλέπουν και κρίνουν οι άνθρωποι, αλλά η εσωτερική ομορφιά σου και η μαγνητική δύναμη που κουβαλάς μέσα στην καρδιά σου, η μαγεία που όλοι νιώθουμε όταν αγγίζεις τις ζωές μας. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες το μεγαλύτερο δώρο, αυτό της μητρότητας και μου επέτρεψες να σε καθοδηγώ ενώ εσύ με δίδασκες τόσα πράγματα για τον εαυτό μου... Μακάρι, αυτή η μέρα των γενεθλίων σου να σου θυμίζει για πάντα πόσο σε αγαπώ, σε σέβομαι και σε χρειάζομαι εγώ και όλοι όσοι σε αγαπάνε.

Δείτε την ανάρτηση: 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης