GNTM: Χαμός στο σπίτι του ριάλιτι - Ο τσακωμός και τα κλάματα με την επίσκεψη της Ζενεβιέβ

GNTM: Χαμός στο σπίτι του ριάλιτι - Ο τσακωμός και τα κλάματα με την επίσκεψη της Ζενεβιέβ

Οι κοπέλες την... πλήρωσαν τη γκρίνια τους

1626
Στη δοκιμασία με το φίδι, ορισμένες κοπέλες του GNTM αντέδρασαν για τη φωτογραφία τους που έφτασε στο πλατό, υποστηρίζοντας ότι ίσως να μην ήταν και η καλύτερη λήψη τους. Για αυτό, στο χθεσινό επεισόδιο, μόλις τελείωσε η δοκιμασία η Ζενεβιέβ πήγε στο σπίτι των κοριτσιών και τους είπε ότι ο φωτογράφος επέλεξε πέντε λήψεις από την κάθεμία και πλέον η κάθε παίκτρια θα επιλέξει τη φωτογραφία της που θέλει να φτάσει στους κριτές.

«Επειδή έχετε πάρα πολλές απορίες και παράπονα και δεν καταλαβαίνετε ότι ο φωτογράφος δουλεύει και με τα συναισθήματά σας και τα μπράβο που σας λέει είναι εμψυχωτικά τα περισσότερα και όχι επί της ουσίας πάνω στο κλικ, εσείς προφανώς θεωρείται ότι "μου λεγε πολλά μπράβο, έχω πολλά κλικ" και δεν είναι έτσι, σήμερα θα γίνει το εξής καινούργιο στο GNTM: ο Μαλεκάκης διάλεξε τις πέντε καλύτερες λήψεις της καθεμίας σας κι από τη στιγμή που θεωρείτε ότι ξέρετε και μπορείτε, θα κρίνετε εσείς ποια θα είναι αυτή η μία φωτογραφία που θα φτάσει στο πλατό και θα είναι αυτή που θα κριθείτε και μία από εσάς… τα φιλάκια μου! Γιατί κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει όλο αυτό το σενάριο... Δε θέλατε να μάθετε; Να κι ένα μάθημα ευθύνης».

Πολλές ήταν οι διαγωνιζόμενες που αντέδρασαν σε αυτή την απόφαση της παραγωγής, όπως η Αγάπη και η Λυδία. Στο σπίτι ακολούθησε ο κακός χαμός με τα κορίτσια να τσακώνονται, ενώ δεν έλειψαν και τα κλάματα...

Το "μάθημα" της Ζενεβιέβ στις διαγωνιζόμενες & ο καυγάς στο σπίτι του GNTM


«Όποια νομίζει ότι ξέρει είναι η χαμένη»

Η Ζενεβιέβ, πριν ξεκινήσει η χθεσινή δοκιμασία, θέλησε να ξεκαθαρίσει στα κορίτσια το concept, με αφορμή το σχόλιο της Μαρτίνας σε προηγούμενο επεισόδιο όταν και θέλησε να επιστρέψει τη φωτογραφία της.

Κλείσιμο
«Θέλω να σας ρωτήσω αν έχετε απορίες και ποια δεν έχει καταλάβει το concept. Γιατί δεν θέλω να έχετε γκρίνιες, σαν τη Μαρτίνα που λέει "δεν ξέρω". Ποια ξέρει; Καμιά σας δεν ξέρει. Στο GNTM όποια νομίζει ότι ξέρει είναι η χαμένη», είπε η Ζενεβιέβ.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η αίσθηση του προσώπου σας πρέπει να έχει μία δυναμική και μία χαρά ότι περνάτε καλά με το σώμα σας, παράλληλα όμως είναι μία φωτογράφηση εσωρούχων, θα κριθείτε και για το πώς πουλήσατε το μαγιό πάνω στην πλατφόρμα την ώρα που κάνατε μπάνιο. Αλλά δεν είμαστε και σχολείο, είναι ένας διαγωνισμός. Δεν είμαι εδώ καθηγήτρια».

GNTM 2 | Η Ζενεβιέβ εξηγεί το concept της φωτογράφισης στις διαγωνιζόμενες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης