Νίκος Μουτσινάς: Έμεινε με το στόμα... ανοιχτό με την αποκάλυψη Παπανώτα

Νίκος Μουτσινάς: Έμεινε με το στόμα... ανοιχτό με την αποκάλυψη Παπανώτα

Ο Δημήτρης Παπανώτας αποκάλυψε ότι θα μπορούσε να παρουσιάζει αυτός την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

5156
Στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για την αποχώρησή του από το «Happy day», αλλά και για τις συζητήσεις που είχε με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ πριν κλείσει ότι θα βρίσκεται στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Δεν την πήρα εγώ την απόφαση. Ουσιαστικά, ήταν απόφαση του καναλιού. Είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα με την παραγωγή για την επόμενη χρονιά και η νέα διοίκηση του καναλιού αποφάσισε ότι δεν θα γίνουν αυτά τα πράγματα. Κι εγώ αποφάσισα ότι εφόσον υπάρχουν κι άλλες προτάσεις -και πέρυσι πήγε να συμβεί κάτι ανάλογο το καλοκαίρι. Θα μπορούσα να έχω κάνει και τη δική σου εκπομπή, ξέρεις… Αλλά τελικά πήγες εσύ. Δεν τα ξέρεις αυτά;», αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε με το δικό του, μοναδικό χιούμορ: «Να πούμε ένα ευχαριστώ στον Δημήτρη Παπανώτα»!

«Με το Happy Day δεν έκλεισε ακριβώς ο κύκλος και στεναχωριέμαι που μου λείπουν τα παιδιά. Ήταν μια παρέα που δεθήκαμε σε προσωπικό επίπεδο. Υπάρχει ένα δέσιμο, το οποίο δεν μπορείς να φανταστείς. Μου λείπουν τα παιδιά», κατέληξε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νίκος Μουτσινάς: Άφωνος με την αποκάλυψη που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης