Τζάστιν Μπίμπερ - Χέιλι Μπάλντουιν: Πάνω από $1,3 εκατ. πιστεύεται ότι στοίχισε ο δεύτερος γάμος τους!

Τζάστιν Μπίμπερ - Χέιλι Μπάλντουιν: Πάνω από $1,3 εκατ. πιστεύεται ότι στοίχισε ο δεύτερος γάμος τους!

Η Daily Mail έκανε τη... σούμα και παρουσιάζει τα αναλυτικά έξοδα του ζευγαριού το διήμερο του γάμου τους, με βάση τις εκτιμήσεις της - Μόνο $300.000 φέρονται να κόστισαν τα λουλούδια, ενώ ο λογαριασμός για τις σαμπάνιες έφτασε τα  $3.500

biebers
Μπορεί πέρυσι να είχαν επιλέξει έναν σεμνό και λιτό γάμο σε δημαρχείο για να ενώσουν τις ζωές τους, όμως στον φετινό, δεύτερο γάμο τους, του... έδωσαν και κατάλαβε.

Ο λόγος για τον Τζάστιν Μπίμπερ και την Χέιλι Μπάλντουιν (νυν Μπίμπερ) που, σύμφωνα με την Daily Mail, ξόδεψαν τουλάχιστον $1,3 εκατ. για την τελετή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στο θέρετρο Palmetto Bluff στη Νότια Καρολίνα.

Τα ρούχα υψηλής ραπτικής, η μίσθωση και διακόσμηση ενός τεράστιου αγροκτήματος και τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής των ίδιων και των εκλεκτών προσκεκλημένων τους, μεταξύ των οποίων η Κένταλ και η Κρις Τζένερ, ο Τζέιντεν Σμιθ και ο Usher φέρονται «εκτόξευσαν» στα ύψη τον «λογαριασμό» της μεγάλης βραδιάς.

mesa


Μόνο τα λουλούδια, όπως γράφει η Daily Mail, στοίχισαν $300.000, ενώ η τιμή των δωματίων στο 152 δωματίων ξενοδοχείο Montage Palmetto Bluff εντός του αγροκτήματος ξεκινά από $314 ανά διανυκτέρευση και αυξάνεται ανάλογα με τις ανέσεις. Στο κοντινό χωριό Γουίλσον, υπάρχουν διαθέσιμα υπερπολυτελή καταλύματα με τιμή διανυκτέρευσης που ξεκινά από $1.750, ενώ ένα απλό πρωινό με φρυγανισμένο ψωμί στο Buffalo's, το εστιατόριο όπου το ζεύγος Μπίμπερ και οι καλεσμένοι τους απόλαυσαν μπραντς την επομένη του γάμου, κοστίζει $95 το άτομο.

Κλείσιμο
Η βρετανική εφημερίδα έκανε τη... σούμα των εξόδων του ζευγαριού για τον δεύτερο γάμο τους και ισχυρίζεται ότι ξεπερνά τα $1,3 εκατ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Looking forward to forever with you @haileybieber

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber) στις



Αναλυτικά τα έξοδα, με βάση τις εκτιμήσεις της DM έχουν ως εξής: 

Όσον αφορά τη διαμονή, οι Μπίμπερ έκλεισαν όλο το ξενοδοχείο Montage Palmetto Bluff εκτός τριών δωματίων. Αυτό σημαίνει ότι έδωσαν τουλάχιστον $93.500 για δύο βραδιές. Οι νεόνυμφοι δεν έμειναν στο ξενοδοχείο, αλλά νοίκιασαν τέσσερα αγροκτήματα στην ίδια περιοχή. Ο Καναδός τραγουδιστής έφτασε στο αγρόκτημα το βράδυ του Σαββάτου, οπότε με τις παραπάνω διανυκτερεύσεις τα έξοδα ενοικίασης μόνο για τις αγροικίες φτάνουν τα $21.000.

mesa-2


Πάλι σύμφωνα με τους υπολογισμούς της εφημερίδας, τα έξοδα ενοικίασης του παρεκκλησίου Σόμερσετ και της δεξίωσης που δόθηκε για τους καλεσμένους στο Wilson Ballroom κόστισαν συνολικά $44.0810. Σε αυτά τα έξοδα περιλαμβάνονται τα κοκτέιλ που σερβιρίστηκαν στο γκαζόν μπροστά από το ξενοδοχείο μετά την τελετή, το rehearsal dinner, τις σαμπάνιες Moet & Chandon (αξίας $3.500) και του κυρίως γεύματος της γαμήλιας δεξίωσης με τα τρία πιάτα.

Inside Justin and Hailey Bieber’s WEDDING!


Οι νεόνυμφοι έφτασαν και αναχώρησαν από τη Νότια Καρολίνα με ιδιωτικό τζετ. Οι δύο πτήσεις τους κόστισαν περίπου $135.000 όπως αναφέρει η Daily Mail. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του διημέρου το ζεύγος νοίκιασε για τους καλεσμένους του βαν για τις μετακινήσεις τους αλλά και 10 σκάφη για να τους μεταφέρουν από και προς το rehearsal dinner. Αυτό φέρνει το σύνολο των «μεταφορικών» του γάμου πάνω από 141.000 δολάρια, κατά την Daily Mail.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My bride is 🔥

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber) στις



Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η διακόσμηση για τον γάμο, μαζί με τους ανθοστολισμούς, τα έξοδα διοργάνωσης και τις ηχητικές εγκαταστάσεις ήταν σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα έξοδα. Το ζευγάρι έδωσε περίπου $900.000 για τις εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις, τις πολυτελείς κουρτίνες, τα ειδικής παραγγελίας έπιπλα για τη δεξίωση και την αμοιβή της διάσημης διοργανώτριας γάμων, Μίντι Βάις.

Επίσης, η Daily Mail. υπολογίζει ότι τα ρούχα του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένου του νυφικού, του γαμπριάτικου κουστουμιού, των παπουτσιών και των πανάκριβων αξεσουάρ (όπως το ρολόι του γαμπρού) έχουν συνολική αξία που ξεπερνά τα 124.000 δολάρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Got my self a lil wedding gift ... thanks @jadellebh

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης