Γιατί χώρισαν Ουγγαρέζος-Ουίλιαμς; Ο Γιώργος Λιάγκας ξέρει!

Γιατί χώρισαν Ουγγαρέζος-Ουίλιαμς; Ο Γιώργος Λιάγκας ξέρει!

«Ο μεγάλος Στράτος Διονυσίου είχε πει "Αγόρια, μην παντρεύεστε ποτέ κορίτσια που τρέφονται από το χειροκρότημα"» σχολίασε με νόημα ο παρουσιαστής

liagkas-apaxiomenos-ant1-500-1280x720
Μετά από όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σήμερα στο «Πρωινό», ανακοινώνοντας ο ίδιος τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς, ο πρώην συνεργάτης και φίλος του, Γιώργος Λιάγκας, δε γινόταν να μη σχολιάσει το θέμα στον αέρα της εκπομπής του.

«Έχω μιλήσει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Εγώ το ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ και μέρες γιατί είμαστε φίλοι και το πρωί του έστειλα μήνυμα. Του λέω: “Δημήτρη μου, αυτό που ξέρω εγώ μου το φέρανε οι ρεπόρτερς μου και μου είπαν διάφορα πράγματα. Θέλεις να το παίξω ή όχι;”… Και μου είπε ο άνθρωπος να το παίξουμε, δεν είναι ψέματα αφού το ξέρεις εσύ... θα το πω και εγώ στην εκπομπή το πρωί».


Μάλιστα, έδωσε την πληροφορία: «Πάντως από ό,τι ξέρω εγώ αυτή τη στιγμή, ψάχνει να αλλάξει σπίτι ο Δημήτρης…», ενώ πρόσθεσε: «Μπορεί το γεγονός ότι η Ιλένια αυτή τη στιγμή ξεκίνησε το τραγούδι, να έχει αλλάξει τη ζωή της και να μην μπορούν να... Ο Δημήτρης χάρηκε που τραγουδάει, δεν είχε θέμα».

Βέβαια, μετά από μία συνέντευξη της Ιλένιας Ουίλιαμς που είχε προβληθεί πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων της ως τραγουδίστρια στην πίστα του Romeo,  ο Γιώργος Λιάγκας είχε σχολιάσει μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τη γυναίκα σου sexy σε ένα μαγαζί να χορεύει, δυσκολεύεσαι»


Γιώργος Λιάγκας: Η αναφορά στο χωρισμό Ουγγαρέζου - Ουίλιαμς
Κλείσιμο


Δείτε βίντεο: Γιατί χώρισαν Ουγγαρέζος-Ουίλιαμς; Ο Γιώργος Λιάγκας ξέρει!
Γιατί χώρισαν Ουγγαρέζος-Ουίλιαμς; Ο Γιώργος Λιάγκας ξέρει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης