X-Factor: Η 25χρονη που μάγεψε τον Θεοφάνους

X-Factor: Η 25χρονη που μάγεψε τον Θεοφάνους

Η Τζένια Μαυρογιάννη επέλεξε να τραγουδήσει το «Άδεια μου αγκαλιά» του Διονύση Σαββόπουλου και το έκανε με εξαιρετικό τρόπο

Giorgos_Theofanous
Μια από τις δυνατές στιγμές του χθεσινού επεισοδίου του X-Factor η εμφάνιση της Τζένιας Μαυρογιάννη. Η 25χρονη ανέβηκε στη σκηνή του X Factor και τόνισε πως «θέλω να γίνω τραγουδίστρια».

Ο Γιώργος Θεοφάνους που της απάντησε την ρώτησε: «Θέλω να γίνω τραγουδίστρια. Είμαι τραγουδίστρια, αν είμαι, και θέλω να σας το δείξω. Το “θέλω να γίνω τραγουδίστρια” δεν γίνεται. Είσαι τραγουδίστρια ή όχι;».

Η Τζένια επέλεξε να τραγουδήσει το «Άδεια μου αγκαλιά» του Διονύση Σαββόπουλου και το έκανε με εξαιρετικό τρόπο, καθώς η υπέροχη φωνή της «μάγεψε» στην κυριολεξία κριτική επιτροπή και κοινό.

«Σε ρώτησα προηγουμένως αν είσαι τραγουδίστρια. Να απαντήσω εγώ; Είσαι τραγουδίστρια! Κατάφερες να με αγγίξεις πολύ και λόγω του Νιόνιου. Ο Νιόνιος είναι από τους δασκάλους μου κι έχω μια πολύ μεγάλη ευαισθησία. Αλλά ήσουν εδώ, σαν να το κάνεις χρόνια, οπότε προφανώς από την ώρα που γεννήθηκες ήσουν, απλά δεν το ήξερες. Μπράβο κορίτσι μου», της είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η Τζένια πήρε τέσσερα «ναι» και πέρασε στην επόμενη φάση.

X Factor: Τζένια Μαυρογιάννη - Άδεια μου αγκαλιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης