Πολ Μακάρτνεϊ: Όταν ήμουν νέος, πίστευα ότι θα πέθαινα στα... 28

Πολ Μακάρτνεϊ: Όταν ήμουν νέος, πίστευα ότι θα πέθαινα στα... 28

«Αν μου έλεγαν τότε ότι θα έφτανα τα 77 χρόνια, θα ήταν πολύ ευχάριστο νέο» αναφέρει στη συνέντευξή του ο θρυλικός μουσικός

mac
Ο Σερ Πολ Μακάρτνεϊ, μέλος των θρυλικών Beatles, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο The Radio Times πως, όταν ήταν νέος, δεν περίμενε ποτέ ότι θα ζούσε πέρα από τα 28 του.

Ο μουσικός, που σήμερα είναι 77 ετών, μίλησε στο περιοδικό με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την κυκλοφορία του εμβληματικού άλμπουμ Abbey Road, και αποσπάσματα της συνέντευξής του δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail.

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο τι θα σκεφτόταν ο 27χρονος Πολ Μακάρτνεϊ για το γεγονός ότι ο σημερινός εαυτός του συζητάει ακόμα για το άλμπουμ, τόσες δεκαετίες αργότερα, εκείνος παραδέχτηκε ότι και μόνο η σκέψη ότι είναι ακόμα ζωντανός θα τον χαροποιούσε.

«Θα χαιρόταν πολύ αν μάθαινε ότι βρίσκεται ακόμη εδώ. Όπως πολλοί άνθρωποι, νομίζω ότι πίστευα ότι θα πέθαινα στα 28 μου. Κι αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον αριθμό που διακρίνεται στην πινακίδα αυτοκινήτου στο εξώφυλλο του άλμπουμ», δήλωσε ο Μακάρτνεϊ, αναφερόμενος σε μια παλιά θεωρία συνωμοσίας-hoax, σύμφωνα με την οποία ο «αληθινός» Μακάρτνεϊ πέθανε το 1966 και αντικαταστάθηκε στην μπάντα από έναν... σωσία.

ebbey


Κλείσιμο
Η συγκεκριμένη θεωρία συνωμοσίας άρχισε να διαδίδεται στους πανεπιστημιακούς κύκλους των ΗΠΑ το 1969 και πολλοί υπέρμαχοί της πιστεύουν ότι το εξώφυλλο του άλμπουμ Abbey Road περιέχει... στοιχεία που «αποδεικνύουν» ότι ευσταθεί. Ειδικότερα, ερμηνεύουν την εικόνα των τεσσάρων μελών της μπάντας που διασχίζουν τον δρόμο ως νεκρική πομπή, και την πινακίδα στο λευκό Volkswagen Beetle που γράφει «28IF» ως την υποθετική ηλικία που θα είχε ο Μακάρτνεϊ το έτος κυκλοφορίας του άλμπουμ, αν ήταν ζωντανός.

«Αν μου έλεγαν τότε ότι θα έφτανα τα 77 χρόνια, θα ήταν πολύ ευχάριστο νέο», πρόσθεσε στη συνέντευξή του στο περιοδικό ο Πολ Μακάρτνεϊ.

Ο μουσικός αποκάλυψε επίσης ότι, από τα 23 άλμπουμ που είχαν κυκλοφορήσει οι Beatles, ποτέ δεν είχε κάποιο σπίτι του. «Περιστασιακά σκέφτομαι ότι θα έπρεπε να έχω κρατήσει ένα αντίτυπο από όλα όσα έχουμε βγάλει, αλλά δεν το έκανα ποτέ. Μάλλον ήμουν υπερβολικά απασχολημένος με το να τα ζω», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό.

Ο μουσικός δήλωσε επίδης ότι, τόσο ο ίδιος όσο και τα άλλα μέλη της μπάντας πάντα συμπαθούσαν τη Βασίλισσα, και πρόσθεσε ότι όταν «όλα δείχνουν να καταρρέουν στη Βρετανία, εκείνη φαίνεται να είναι η κόλλα που τα συγκρατεί».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης